minror00 - nie jestem do końca pewna, ale może to być wina słabego komputera lub małej pojemności na dysku (nie jestem przekonana). Spróbuj coś usunąć z kompa, może pomoże. A tak co to tego usuwania, usuwaj takie nieprzydatne rzeczy, które wiesz, gdzie od nowa pobrać.
Wiem, to było kiedyś, ale piszę, gdyby znowu było coś takiego. Oki. No to zaczynam
Stworzyłam sobie małżeństwo, którym grałam bez kodów na kasę, gdy mieli gdziesz trójkę dzieci, portret jednej simki nie pokazywał mi się w panelu Simów, a sama simkka była niewidzialna. Później, również NIE DAŁO SIĘ KLIKNĄĆ na ten kwadrat. Ok, więc (chyba) wyjechałam w zagraniczną podróż i nagle... simka jest normalna. Potem DRUGA simka zaczęła się fiksować. Nie pamiętam co z nią było, chyba to samo co z pierwszą. Pograłam troche i było ok. Potem, gdy rodzina się rozrosła... maluchy zaczęły się psuć. Po zabawie klockami, jeden z nich siedział przy stoliku z klockami jak posąg i nic nie orbił, nawetsię nie ruszał. Nic już nie pomogło, więc byłam zmuszona usunąć zapis.
O co w tym chodziło?
@MOD: Nie piszemy posta pod postem!
Ostatnio edytowane przez Vanitas : 11.09.2011 - 06:42
|