View Single Post
stare 10.09.2011, 21:42   #556
jaja

Reputacja: 10
Domyślnie

matteom5 możesz oczywiście instalować mody w każdym etapie gry, obojętnie czy to ciuchy, i grac dalej tym samym zapisem.....trochę bezsensowa bybyła inna opcja, nieprawdaż?

Twoje drugie pytanie jest nieco chaotyczne: jeśli chodzi Ci o to jak połączyć w rodzinkę sima i simkę ściągniętych osobno z neta to proszę, jedna z możliwości: z CAS po zmianach jednego z simow (bądź też bez zmian wprowadzasz go po prostu gdzie Ci się spodoba, znów wychodzisz do CAS (po zapisaniu gry z tym wprowadzonym simem) obrabiasz drugiego sima i nastęnie wprowadzasz gotową osóbkę do tego samego domu, w którym już mieszka jej/jego wybranek

minor00 a może masz zanieczyszczoną płytkę z oryginalną grą? albo wadliwą, tez się zdarza. Ale z Twoim kompem wszystko ok, skoro simsy tak w ogóle działają

Cytat:
Napisał Kasia440 Zobacz post
Stworzyłam sobie małżeństwo, którym grałam bez kodów na kasę, gdy mieli gdziesz trójkę dzieci, portret jednej simki nie pokazywał mi się w panelu Simów, a sama simkka była niewidzialna.......

O co w tym chodziło?
Miałam baaardzo podobny problem po instalacji pokoleń, "znikało" mi tak jak u Ciebie simka, każde nowe dziecko rodzince, pisałam o tym gdzieś na forum nie dało się tego nijak naprawić, co więcej im dłużej próbowałam grać tym zapisem, gdy chwilowo się poprawiało, zapis po krótkim czasie sypał się coraz bardziej; jak już coś drobnego zaczyna szwankować lepiej zacząć grę od nowa wcześniejszym zapisem/ z backupa;
na szczęście ten sam zapis zaczął dobrze działąć po instalacji kolejnego rozszerzenia, tj Miejskiego Życia....pewnie i u Ciebie to by pomogło.

@MOD: Nie piszemy posta pod postem!

Ostatnio edytowane przez Vanitas : 11.09.2011 - 06:43
jaja jest offline   Odpowiedź z Cytatem