View Single Post
stare 10.09.2011, 22:42   #867
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Annie, a czemu oni mają na nazwisko Kirby? Bo chyba się pogubiłem, wiem, że główny trzon twojej rodziny to Ćwiry?

A tu ciąg dalszy historii Rona.
Otóż Ron wprowadził się do Eleanor, teraz jak i tak całe miasto wiedziało o ich romansie nie było co ukrywać. Z jednej strony Ron się cieszył bo nie musiał już martwić się o brak kasy i wygody, z drugiej jednak nie podobało mu się to wszystko. Trzeba jeszcze nadmienić, że dzięki tej całej aferze stał się popularny, a ludzie już nie traktowali go z góry, jednak nie przysporzyło mu to wcale miłośników. Np. taki Richie Radan, który na ulicy wytknął mu to wszystko, jednak zdjęcia nie mam

Po pewnym czasie Ron zauważył, że Eleanor ma problemy z poruszaniem się, musiała zacząć używać laski. Wydało mu się to podejrzane bo była zdrowa jak koń.

Jego przypuszczenia nabrały wiary kiedy odkrył, że córka Eleanor, Anne, bawi się w swoim pokoju w chemika... Anne oczywiście zrobiła mu awanturę oskarżając go o Bóg wie co.

Pewnej nocy jednak, kiedy do sypialni Rona i Eleanor przyszła Anne i upewniła się, że Ron śpi (Eleanor wtedy nie było w sypialni). Ron oczywiście udawał. I wtedy zobaczył, jak Anne dolewa czegoś do wody Eleanor, którą stara popija leki.

Eleanor popijająca leki

Ron na razie nic nie zrobił z tą informacją, czekając na dobry moment. Tymczasem nadszedł dzień, w którym oficjalnie Ron miał pobrać się z panią burmistrz. Wszystko zostało przygotowane, znamienici goście ze świata polityki i biznesu Barnacle Bay i okolic.
Tu Eleanor Goldbeard witająca gości:

I w końcu para powiedział sobie sakramentalne "TAK". Co było wątpliwą przyjemnością dla Rona, ale za to Eleanor była w siódmym niebie...

Impreza z lotu ptaka. Na zdjęciu widać między innymi Jake Coastala, Jeffa Smitha, Ninę Kaliente(albo Dinę już nie wiem która to która), Dude La Mera, Jonaha Laia i nawet Juliet Veronę. Dziwnie tak jakoś, w obecnej fazie rozgrywki wszyscy którzy są na tym zdjęciu nie żyją

Kiedy wszyscy bawili się na weselu Ron podążył za Anne, która oddaliła się od gości. Po drodze chwycił kamerę wideo. Oczywiście poszła do sypialni nowożeńców, gdzie znowu wmieszała tajemniczy płyn do wody Eleanor.

Wywiązała się awantura i szamotanina - "Wszystko by się udało, gdyby nie ty wścibski dzieciaku! Z drogi darmozjadzie" - wrzasnęła Anne chcąca uciec z pokoju, jednak Ron podstawił jej nogę i zaczęła się bójka

Niestety Anne miała parę w rękach, kiedyś była mistrzynią zapasów w szkolnej drużynie. Udało jej się ogłuszyć Rona i zbiec z domu Goldbeardów. Ron ocknął się po chwili, jednak Anne już nie było w domu. Nie psuł wesela. Dopiero na następny dzień pokazał taśmę z nagraniem swojej nowej żonce. Była oburzona. Wszystko zgłosili na policję, która po przebadaniu szklanki z wodą stwierdziła truciznę, przez którą to Eleanor miała ostatnio problemy zdrowotne i słabe nogi. Jednak Anne nie uchwycono. W domu Goldbeardów natomiast miał o jednego wroga mniej, a i Tobias trochę odpuścił po tym wydarzeniu.
Tu Ron pokazujący nagranie zbrodni Anne:

CDN...

PS: Dla czego lubię simsy? Bo życie nigdy nie da mi możliwości patrzenia na przemijające i nadchodzące pokolenia ludzi Nie w takiej skali

Ostatnio edytowane przez Levkoni : 10.09.2011 - 22:49
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem