View Single Post
stare 11.09.2011, 15:08   #872
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Świetny scenariusz i reżyseria zapewne też Aktorzy jak sądzę, nie mają bladego pojęcia, że to foto story... Żyją w błogiej nieświadomości

Moi ludzie nazywają się Kirby, bo żona powinna nosić nazwisko męża. Panieńskie nazwisko Aleksandry to Ćwir. Wyszła za kolesia o nazwisku Kirby. Aleksandra jest jednym z sześciorga dzieci Aleksandra Ćwira i jego żony Lany. Jest też wnuczką Mortimera i Belli Ćwir. Wiem, pogmatwane. Niestety drzewo genealogiczne w Simsach jest tak "czytelne", że ciężko coś z niego "wyczytać". Dobrze, że chociaż NRaas Master Controller pokazuje więcej pokoleń w drzewie, niż zwykłe drzewo od EA. Jak na grę, w której łatwo o wielopokoleniowe rodziny, to mogliby się bardziej przyłożyć do wyświetlania drzewka.
O to ja nie wiedziałem, że NRaas ma drzewo, ciągle przymierzam się do tego moda ale się boję, bo raz go miałem to nie wiem czy to przypadek czy nie, że potem nie mogłem wyjść z trybu budowy i usunąłem go. Ja tylko używam TS3 Workshop żeby łączyć gałęzie w drzewku genealogicznym bo nie lubię jak są rozłączone Aczkolwiek nadal denerwują mnie portrety duchów w genealogii zamiast postaci cielesnych, na to niestety jeszcze moda żadnego nie znalazłem, a jeśli jest taka opcja w Workshopie to jej nie odkryłem. Za to każdemu simowi, który przechodzi w starość robię fotkę portretową, a potem w Photoshopie robię normalne drzewko, ot tak dla własnej satysfakcji