View Single Post
stare 14.09.2011, 14:34   #900
Justyna0307

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Rodzina Newton

Poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik

A więc ostatnio było jak najstarszy syn Shine i Eltona - Kris, przyjechał do domu ze szkoły prywatnej i chciał znaleźć sobie dziewczynę

A więc w nowej szkole w Bridgepoint poznał Christin Sotelo (trochę ją przerobiłam ) Od razu zaczął flirtować... Uwielbiał podrywać laski na kwiaty i patrzenie głęboko w oczy

Mała Amanda jak przystało na małe dziecko jadła, robiła pod siebie (przynajmniej dopóki jej nie nauczyli korzystać z nocnika) i bawiła się całymi dniami Tu ze swoim wp, który później mnie mocno zdenerwował i wylądował w schowku

Shine miała wsparcie u rodziców. Kai i Nadia pomagali jej jak mogli. Wiedzieli, że praca lekarza i bycie matką dla trójki dzieci nie jest dla niej łatwe.
Kai przytula córkę (Shine).

Nadia uczy chodzić Amandę gdy Shine jest w pracy.

A Kris poprosił Christin aby była jego dziewczyną Ah zakochał się

Babcia Nadia z Amandą na spacerze... Czekając na powrót Shine i Eltona... Dzieci bardzo odczuwały brak rodziców...

Nadia zabrała Amandę do wujka i cioci (Dylana i Krissy). Na zdjęciu mała Amanda, Nadia, Dylan (syn Nadii i Kai'a oraz brat Shine), Krissy (żona Dylana) oraz Lynda (najstarsza córka Dylana i Krissy).

Babcia znajdywała czas nie tylko dla dzieci Shine ale też dla dzieci Dylana.
Tutaj z Lyndą.

A tu z Katheriną

Jak już wspominałam Kris się zakochał Zabierał swoją ukochaną na imprezki cudownie czuli się w swoim towarzystwie

Tak tak to drink bezalkoholowy... chyba...

Shine była wyczerpana... Pewnego wieczoru po przyjściu z pracy zemdlała po środku kuchni... Praca lekarza i świadomość że nie widzi jak jej dzieci dorastają przerosła ją fizycznie i psychicznie. Elton zawiózł Shine do szpitala. Tam pozostała 2 dni na obserwacji po czym kazali wziąć jej urlop i wypocząć w domu.

i to na razie tyle z mojej nudnej rodzinki mam jeszcze 362 zdjęcia a chyba dzisiaj pogram i dorobię więcej
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem