Cytat:
Napisał Nightfall
Właśnie, że nie. To są Simy na pokaz i tutaj powinny być wypacykowane, piękne jak się tylko da, więc skoro lud mówi, że coś jest źle, to powinien to zmienić, choć mu się podoba. Przynajmniej ja tak uważam
|
To, że ty czy ktoś inny uważa, że sim nie jest wystarczająco wypacykowany, nie oznacza, że tak jest. Wszystko jest rzeczą względną, a już na pewno kwestia piękna. Ja osobiście wystawiam swoje simy dla samego wystawiania, a nie po to żeby coś w nich zmieniać, bo ktoś mi tak każe, podobają się MNIE więc nie zmieniam w nich absolutnie nic. Zawsze wychodziłam z założenia, że powinno się być dla siebie największym autorytetem i moje simy mają się podobać przede wszystkim mnie. To czy podobają się komuś innemu ani mnie ziębi, ani parzy

Dobrze, że zauważyłeś/aś, że TY TAK UWAŻASZ. Masz rację, ty tak uważasz, ale inni mogą sądzić inaczej i wydaje mi się, że to normalne.
Co do simki. Strój fatalny, jak ktoś zauważył - babciny. I to babciny w złym guście, bo znam "babcie", które ubierają się modnie. Fryzura jest przyjemna, ale nie pasuje do twarzy. Wygląda za bardzo jak maxisowa, w czyimś temacie z simami, widziałam uderzająco podobną. Nos i usta nieciekawe, nos prosiakowaty. Ale oczywiście to MOJA opinia i będę upierać się przy tym, że nie ma sensu zmieniać czegokolwiek, jeżeli tobie się taka podoba

To co ludzie tutaj wypisują powinno być luźnymi uwagami, które albo wprowadzisz w życie, albo olejesz, to nie jest żadna wyrocznia.