View Single Post
stare 15.09.2011, 20:44   #16
Kestrel

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simowie Narutomana

Cytat:
Napisał Nightfall Zobacz post
Właśnie, że nie. To są Simy na pokaz i tutaj powinny być wypacykowane, piękne jak się tylko da, więc skoro lud mówi, że coś jest źle, to powinien to zmienić, choć mu się podoba. Przynajmniej ja tak uważam
To, że ty czy ktoś inny uważa, że sim nie jest wystarczająco wypacykowany, nie oznacza, że tak jest. Wszystko jest rzeczą względną, a już na pewno kwestia piękna. Ja osobiście wystawiam swoje simy dla samego wystawiania, a nie po to żeby coś w nich zmieniać, bo ktoś mi tak każe, podobają się MNIE więc nie zmieniam w nich absolutnie nic. Zawsze wychodziłam z założenia, że powinno się być dla siebie największym autorytetem i moje simy mają się podobać przede wszystkim mnie. To czy podobają się komuś innemu ani mnie ziębi, ani parzy Dobrze, że zauważyłeś/aś, że TY TAK UWAŻASZ. Masz rację, ty tak uważasz, ale inni mogą sądzić inaczej i wydaje mi się, że to normalne.

Co do simki. Strój fatalny, jak ktoś zauważył - babciny. I to babciny w złym guście, bo znam "babcie", które ubierają się modnie. Fryzura jest przyjemna, ale nie pasuje do twarzy. Wygląda za bardzo jak maxisowa, w czyimś temacie z simami, widziałam uderzająco podobną. Nos i usta nieciekawe, nos prosiakowaty. Ale oczywiście to MOJA opinia i będę upierać się przy tym, że nie ma sensu zmieniać czegokolwiek, jeżeli tobie się taka podoba To co ludzie tutaj wypisują powinno być luźnymi uwagami, które albo wprowadzisz w życie, albo olejesz, to nie jest żadna wyrocznia.

Ostatnio edytowane przez Kestrel : 15.09.2011 - 20:52
Kestrel jest offline   Odpowiedź z Cytatem