Nie wiedziałam, że tak szybko pojawią się komentarze @_@ Im bardziej zaskakujący odcinek tym ich więcej
Wiem, że wszystkie odczuwacie złość, zdziwienie i zdenerwowanie tym, że go uśmierciłam, ale trzeba było
Cytat:
Napisał Silver
Nie podobuje mi się nowa fryzura Mii. Tzn jest całkiem ładna, ale jednak rudy miał w sobie to coś 
|
Też mi się podobała w rudych, ale chciałam coś zmienić. Raz słyszałam o czymś takim, że jak np. chłopak zrywa z dziewczyną to często one farbują włosy lub ścinają i Mia poczuła się tak. jakby dostała w policzek od życia
Cytat:
Napisał florie
PS. Mi się teraz Mia też podoba. :> Ładnie jej w czarnych włosach.
|
Widzę, że zdania są podzielone i dobrze. A w tym kolorze i fryzurze też jej do twarzy. Na początku myślałam o skróceniu włosów i to tak drastycznie, ale uznałam, że to jednak zły pomysł.
Cytat:
Napisał Rosari.
A ja Alexa lubię. Myślcie sobie co chcecie, ale on jest mistrzem spontanicznej jedwabistości 
|
Myślałam, że padnę ze śmiechu jak czytałam to zdanie xD Nadzwyczaj dobrze wcielam się w postać Alex'a i tak lekko mi się wtedy pisze. Nie wiem czemu, a ja taka nie jestem
Cytat:
Napisał Lucha
Chcę zobaczyć twarz Alexa i jak najszybciej dostac wyjaśnienie ukrytych celów jego 
|
Długo zastanawiałam się nad fryzurą i ubraniem Alex'a i w końcu jest. Myślę, że znajdzie wśród grona czytelników dużo ulubieńców