Cytat:
Napisał Kestrel
To, że ty czy ktoś inny uważa, że sim nie jest wystarczająco wypacykowany, nie oznacza, że tak jest. Wszystko jest rzeczą względną, a już na pewno kwestia piękna. Ja osobiście wystawiam swoje simy dla samego wystawiania, a nie po to żeby coś w nich zmieniać, bo ktoś mi tak każe, podobają się MNIE więc nie zmieniam w nich absolutnie nic. Zawsze wychodziłam z założenia, że powinno się być dla siebie największym autorytetem i moje simy mają się podobać przede wszystkim mnie. To czy podobają się komuś innemu ani mnie ziębi, ani parzy  Dobrze, że zauważyłeś/aś, że TY TAK UWAŻASZ. Masz rację, ty tak uważasz, ale inni mogą sądzić inaczej i wydaje mi się, że to normalne.
|
Owszem, masz rację, piękno jest rzeczą względną. Innym podoba się to, drugich przyprawia to o mdłości. Ale skoro już się wystawia Simów na pokaz, to powinno się mieć jakąś wprawę do tego. I jak już się wytyka jakieś błędy, to powinno się to poprawić, aby w przyszłości robić jeszcze ładniejszych Simów. Poprostu trzeba uczyć się na błędach. Mi też się moje Simy podobają, ale nie wystawiam ich na pokaz, bo poprostu nie mam takich umiejętności

Poprostu, czego nie umiem, tym się nie chwalę. Ewentualnie jeszcze w
Opowiadamy jak sobie gramy, ale na pewno nigdzie indziej.
Ci Simowie w temacie są zbyt przeciętni według mnie, żeby się nad nimi zachwycać. Sam twórca tematu powinien zaczerpnąć jakiejś inspiracji od lepszych.
Mam wrażenie, że to co napisałem to masło maślane, ale mam nadzieję że zrozumiesz