View Single Post
stare 18.09.2011, 11:00   #911
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Zdjęcia świetne! No i powiem szczerze, że jak oglądam czyjeś zdjęcia, to patrzę też na zawartość zmodyfikowaną. Tutaj spodobała mi się fryzura Magdy i te pozy, z których korzystasz...Te z ostatniego zdjęcia... Miodzio, mistrzostwo normalnie, ale podobają mi się też te z tego zdjęcia:

http://img692.imageshack.us/img692/7...enshot17jc.jpg

Chyba "przeproszę pozy" i zacznę z nich częściej korzystać. Zwłaszcza odkąd jest nowy "poseplayer" i nie trzeba wpisywać nazw poz ręcznie.

EDIT:

No i moja kolej, nikt niczego nowego nie napisał, więc edytuję posta ...

Po wizycie w toalecie i zwymiotowaniu kolacji, Alecia zdała sobie sprawę z faktu, że jest w ciąży. Nawet ją to ucieszyło. Po powrocie do sypialni spojrzała na swojego męża i pomyślała: "Jakiż on śliczny! A jaki męski..."

Franco rozmawia ze swoim wujkiem, Grzegorzem:
-I co tam u Was słychać, nowożeńcy? Dobrze się bawicie?
-Nie narzekam... Nawet żonka już zaszła w ciąże...

Pora pójść po dyplom ukończenia szkoły. Alecia w todze. Bałam się, że będzie jakiś błąd, bo już jej w międzyczasie zaczął rosnąć brzuch, ale na szczęście wszystko się udało...

Franco w todze.

I dyplomy w górę!

Minęło trochę czasu, ciężki brzuszek daje popalić. Franco rozmasowuje Alecii plecki.

Mówienie do brzucha... Czy wszyscy ojcowie mają przy tym takie głupie miny?

Franco nie zaniedbuje sfery uczuciowej ich związku...

No i nadszedł ten wielki dzień, Alecia rodzi!

Przerażenie młodego ojca nie ma granic!

Narodził się mały Ron... Poniżej seria zdjęć z matką i ojcem.

Gra w rzutki. Jakie mają miny... Naprawdę, mimika Simów to jeden z dużych atutów gry.

Młodzi w jacuzzi...

...i podczas oglądania gwiazd.

C.D.N

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 18.09.2011 - 14:44
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.