View Single Post
stare 18.09.2011, 11:32   #84
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Amnesia The Dark Descent

nio dopsze dotarłam i tutaj i mam sporo do nadrobienia!
więc tak:

odcinek 5
Cytat:
Ich usta złączyły się w namiętnym pocałunku. Czuła jak jej ciało płonie żywym ogniem. Czy to było pożądanie?
to zdanie jest po prostu nieziemskie 33 tak mi się spodobało, że musiałam Ci o tym napisać

Cytat:
- To nic wielkiego. Nie miałam dziś przykrych koszmarów – odpowiedziała i zasiadła do stołu.
zgubiłaś literkę

odcinek 6
Cytat:
Ze słuchawek w jej uszach rozbrzmiewały dźwięki elektrycznej gitary wokalisty zespołu Nirvana.
kolejna zjedzona literka

Cytat:
- Dobra wygrałaś. Słuchaj, mam pomysł. Może ja wpadnę, zamówimy pizzę i pooglądamy filmy? Co ty na to? – w jej głosie można było usłyszeć nutkę nadziei w głosie.
powtórzyło Ci się, możesz kompletnie wywalić podkreślone zdanie, będzie całkiem dobrze ^^
Cytat:
W pomieszczeni w jakim znajdowała się dwójka znajomych panował totalny chaos.
znów zjadłaś literkę!
Cytat:
- Wiesz, nie wiem czy to nam jakoś pomoże, ale to zawsze jakiś krok wprzód
chyba wiesz, co tu jest nie tak
Cytat:
- Muszę cię zabić – na te słowa rudy wybałuszyła oczy i otworzyła lekko usta, ale nie wydobył się z nich żaden dźwięk.
ruda!

odcinek 7
Cytat:
Dziewczyna wsiadła do czarnego forda mustanga i ruszyła spad domu z piskiem opon.
spod

ogólnie to nie spodziewałam się takiego obrotu spraw, między innymi tego, że tak szybko zeswatasz Mię z Chrisem, to było dla mnie lekkie zaskoczenie, ale wydało mi sie trochę podejrzane, że on tak nagle się do niej przystawiał, no i, że nie miała koszmarów :>
w kolejnym odcinku, rozwiałam swoje wątpliwości, WIEDZIAŁAM (!!!) że Chris jest jakiś podejrzany, czułam to w kościach nie spodziewałam się jednak, że może to być całkiem inna osoba, a tym bardziej Alexander
no, ale nareszcie wszystko zaczyna się powoli układać w jedną całość, a historia nabiera kolorów
no i muszę cię pochwalić, za zmianę "imejdżu" Mii, wygląda bardzo seksi w czarnych włosach

ach i jeszcze coś na koniec! mega, mega pochwała za to, że w tekście nie znalazłam praktycznie żadnych powtórek (no z wyjątkiem jednej ;p), piszesz coraz lepiej, rozwijasz swój styl, co mnie strasznie cieszy
literówki zdarzają sie każdemu, nawet najlepszym, więc nie można ich nazywać jakimiś znaczącymi błędami, trzymaj tak dalej, z chęcią poczytam dalsze odcinki i zobaczę jak coraz bardziej rozwijasz swój talent pisarski ^^

no to tyle ode mnie! no i tradycyjnie - czekam na ciąg dalszy, oby był jak najszybciej