Cytat:
Napisał Amusiaa
Jak poprawnie wgrać Nraas Master Controller? Wgrałam go jak inne pliki .packages,(The Sims 3/Mods/Packages ale nie ma go w grze. Tak samo jak modu na cenzurę. Inne dodatki z tego folderu (fryzury, ubrania) śmigają aż miło... Jeśli mam złą wersję to która wersja Nraasa jest kompabitylna z Pokoleniami?
Aha, i znalazłam jeszcze radę, by wgrać folder "Mods" do Simsów w Dokumentach, zrobiłam to, ale nie ma już wtedy żadnego dodatku w grze. Nraasa, fryzur itp.
|
Znakomity poradnik jak stworzyć folder mods nowym sposobem (od którejś aktualizacji, nie pamiętam której) jest na stronie pewnej, wpisz w google modujsimy i powinno Ci wyskoczyć. Podejrzewam, że sposób ten u Ciebie nie zadziałał bo zrobiłaś coś źle, bardzo prawdopodobne, że nie pobrałaś nowego pliku Resource.cfg (ten, który był używany wcześniej nie nadaje się do tego sposobu). Nie mogę wejść na tą stronę co Ci podałem, bo coś mi net szwankuje chyba i nie wyświetla tego co trzeba. Mógłbym napisać ten poradnik, ale nie pamiętam nazw plików, chyba, że na naszym forum gdzieś jest, szczerze to nie rozglądałem się. Po drugie wejdź w dział "Aktualizacje modów" i tam masz podanego linka do najnowszej wersji NRaas i paru innych modów.
Coraline - Twój problem po raz pierwszy spotykam i osobiście nie potrafię pomóc, nic kompletnie nie przychodzi mi na myśl. Jedynie co mógłbym zasugerować, to że jakiś mod chrzani Ci grafikę, ja tak miałem ale tylko krótki czas. Mogłabyś w takim wypadku spróbować przenieść wszystkie modyfikacje z folderu Mods do jakiegoś innego i sprawdzić czy sytuacja się poprawi. Jeśli tak, musisz metodą prób szukać, który mod jest za to odpowiedzialny.