View Single Post
stare 20.09.2011, 19:07   #920
Justyna0307

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

mi też pojawiły się jakieś błędy po dodaniu master controllera. Usunęłam mody a i tak coś zamula nie wiem czy nie pożegnam rodziny przez to

a ja proponuje nieoczekiwaną ciąże niech się sportowiec wykaże

Rodzina Newton

Nadia zaraziła swoją pasją męża Kai'a Kai pisał książki, lecz miał też zadatki na dobrego malarza
Wspólne dzielenie pasji

Kai z prawnukiem Kevinem (synem Krisa i Christin)

Elton z wnukiem Kevinem

Czułe spojrzenie w oczy. Wyznanie miłości... Kai przeczuwał co się zaraz stanie...

Ostatni pocałunek z ukochaną...

I Kai odchodzi...

Nadia była roztrzęsiona. Nie mogła patrzeć jak jej ukochany umiera! Błagała by wrócił lub ją zabrał ze sobą !

Amanda, która była związana dość mocno z dziadkiem nie mogła uwierzyć w to co się dzieje !

Cała rodzina płakała (oraz nowy chłopak Amandy poznany na dyskotece).

Stało się, ponury kosiarz zawitał w progi domu Newtonów!

Ostatni uścisk dłoni ze śmiercią i Kai odchodzi w zaświaty.

To było ponad siły Nadii. Śmierć bliskiej osoby, miłości.

Lucas też nie mógł pogodzić się ze śmiercią dziadka. Wypłakuje się Anie. (nie wiem jak odmienić imię Ana)

Gdy się wszyscy choć trochę otrząsnęli wrócili do życia. Niestety Amanda znów zaczęła się zbytnio odchudzać. Cieszyła się z rezultatów, lecz ile wytrzyma jej organizm?

Córka (Shine) zafundowała swojej mamie Nadii pobyt w spa aby mogła się zrelaksować, lecznic nie mogło wynagrodzić Nadii tej utraty.

Nadszedł czas studniówki Dzieciaki mogły się odprężyć i uciec od atmosfery w domu, która po śmierci dziadka była ponura. Oczywiście Amanda i Lucas mieli obawy czy wypada iść na imprezę po śmierci dziadka ale babcia nie chciała o ty słyszeć i pogoniła ich żeby się szykowali
Amanda się stroi dla Conora (pomimo że była młodsza jechała ze starszym bratem na studniówkę, głupie niedopatrzenie twórców)

Lucas też jechał na studniówkę oczywiście zaprosił Anę

Amanda miała obawy czy spodoba się Conorowi

No i zdjęcia Lucasa i Amandy
Lucas i Ana (mogłaby ubrać coś lepszego... chociaż Lucas był zadowolony chyba że impreza tak się rozkręciła że Ana ściągnęła ciuszki kto by pomyślał dziewczyna z dobrego domu, wychowywana silną ręką no no )

Amanda i Conor

+Bonus
Ja się pytam po jakiego grzyba śmierć ma też wspomnienia??? Mało to gra zamula ? ;/
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem