24.09.2011, 17:05
|
|
Reputacja: 10
|
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
Napisał anie_1981
Odkryłam coś bardzo ważnego. Demo wcale nie wymaga gry The Sims 3! Zainstalowałam demo na laptopie, który nie ma zainstalowanych Simsów. Jest zatem prosta zasada dla wszystkich graczy. Przed instalacją dema, idźcie do Moich Dokumentów i zmieńcie nazwę swojego katalogu The Sims 3 na dowolną inną. Potem instalujecie Demo w innym folderze niż gra, dla niezaawansowanych graczy polecam nie zmieniać foldera domyślnego, do którego demo ma się zainstalować. Potem włączacie demo, robicie ustawienia grafiki itd. Demo utworzy swój własny folder The Sims 3 w Moich Dokumentach. Potem tak: Chcecie grać w Simsy, zmieniacie nazwy tak, by katalog The Sims 3 był od gry, a chcecie grać w Demo, to odwrotnie. A ci, którzy odinstalowali Demo i nadal mają problemy z grą, powinni zabrać z Moich Dokumentów swoje dane, czyli zapisy, katalog DCCache, Installed Worlds, Library, Saved Sims, Dowloads, Mods a resztę skasować. Warto też zachować plik UserPresets.package, bo tam są Wasze style, kolory obiektów. Jeśli pomogłam komuś, to już się cieszę, jeśli nie, to cóż... przynajmniej próbowałam
EDIT:
Karel, żeby zmienić kolor kopyt konia, kliknij na warstwie, która jest przezroczysta i nie daje się skasować. Jest tam na niej znaczek koloru i jak na niego klikniesz, to masz dwa kanały do koloru, jeden to ciało, a drugi to kopyta.
|
A potem się nie dziw, że gracze uderzają do Ciebie z problemami hehehe
|