U mnie Demo awansowało, zainstalowałam je na Windowsie 7x64, którego częściej używam. Na Windowsa XP wchodzę sporadycznie, ale niektóre starsze gry\programy nie chcą się kulnąć pod 7, więc muszę mieć tego XP. Ja nie wiem jaką metodą próbujesz przenieść Demo na innego kompa, ale mi tam się to bezproblemowo udało. Nawet to opisywałam w tym temacie, nie tak dawno. No ale mniejsza, biorę się za Demo. Nieważne, że Demo nie jest w pełni sprawne i nie ma wielu niezwykle ważnych opcji (jak interakcje pomiędzy zwierzakami i obiektami itd). Ważne jest to, że mogę sobie obejrzeć zwierzaki w ruchu. Jeśli ktoś też sobie to uruchomi, to niech to napisze, bo będę ciekawa, czy mu wyszło.
Jedna ważna rzecz, której nie napisałam w instrukcji: Nie musicie się wcale bawić w te pliki
FullBuild itd. Po prostu jak ściągniecie do biblioteki jakiegokolwiek Sima (najlepiej takiego z nowego Sunset, żeby nie miał niczego nie z podstawki na sobie), to będzie on niewidzialny. Nie będzie też żadnych obiektów z podstawki, jak okna, czy drzewa. Nie wiem, czy da się wtedy postawić ściany, ale przecież w to Demo nie da się grać normalnie. Jest ono tylko po to, byśmy obejrzeli zwierzaki w ruchu. Tylko po to