Cytat:
Napisał Searle
Wow. Jestem w szoku po tym, jak zobaczyłam Vorga bez maski, ale tak mniej więcej go sobie wyobrażałam, więc chyba koszmarów nie będzie 
|
chciałam, żeby wyglądał jakoś inaczej niż inne simy więc jestem miło zaskoczona, że Vorgus się przyjął

no raczej koszmarów nie powinno być
Cytat:
Napisał Searle
Co ta Keter kombinuje? Ona wcale nie jest taka dobra. Podstępna baba.
|
oj kombinuje, jak na anielicę, jest wyjątkowo podstępna :>
Cytat:
Napisał Searle
Żal mi tych dzieci. Myślałam, że Vorga ruszy sumienie i na tej jednej dziewczynce się zakończy, ale nie, ci musieli przyleźć, co jeszcze bardziej rozjuszyło Vorgusia.
|
Vorg walczy ze swym sumieniem, niestety walczy również z głosami w swojej głowie i dobrocią jaką zasiała w nim Istar, dlatego jego działania nie są do końca przewidywalne
Cytat:
Napisał Searle
Zauważyłam jeden błąd:
Nick przyjechał tym czerwonym samochodem, tak? A demon stoi na białym 
|
nie moja droga Searle, Nick przyjechał tym wysokim białym autem, Vorguś wskoczył na dobry pojazd
Cytat:
Napisał Brutus
Nie obraź się, ale Vorg bez maski przypomina mi trochę Michała Szpaka 
|
ale bez maski z zębami, czy bez maski w łagodnej wersji?

nie no żart, wiem, że chodzi Ci o ostatnie zdjęcie

spoko, nie mam się o co obrażać ^^
Cytat:
Napisał Brutus
Mimo wszystko myślę, że ten fragment, gdzie opisałaś jak Vorga rusza sumienie był najpiękniejszym tekstem, który kiedykolwiek napisałaś. To jest po porostu cudowne. 
|
dziękuję
Cytat:
Napisał Brutus
Zastanawiam się, czy Rose Wellington odegra jeszcze jakaś ważną rolę. Znając ciebie to tak i to nie małą 
|
zastanawiałam się nad pozostawieniem jej przy życiu wśród tych wszystkich ofiar, ostatecznie się rozmyśliłam

to była niestety jednorazowa rola
Cytat:
Napisał Brutus
A Keter ma chyba jakąś anemię. Nie podoba mi się tylko, że upłynęło tyle czasu od ostatniego odcinka i musiałem czytać kilka odcinków wstecz, bo zupełnie zapomniałem o co tu chodzi.
|
dlaczego anemię?

bo jest taka blada?

uznałam, że skoro anioły w moim FS to (teoretycznie) czyste stworzenia, to będzie im pasować jasna skóra

Keter jest Sefirą, jedną z dziesięciu najczystszych anielic w niebie (teoretycznie!!!

), dlatego jej kolor skóry różni się od zwykłych aniołów

na następny odcinek nie będzie trzeba tak długo czekać, bo mam już go napisanego, ale najpierw BR
Cytat:
Napisał Brutus
EDIT: Fajnie, że dałaś odcinek akurat w święto archaniołów 
Powiedz mi jeszcze skąd czerpiesz informacje na temat aniołów, bo na religi chyba się tego nie nauczyłaś, nie?
|
nawet nie wiedziała, że jest święto archaniołów szczerze mówiąc, ale to ciekawe

skąd czerpię informacje? zanim zaczęłam pisać Vorga, przekopałam trochę stron w internecie, zapoznając się z demonami i aniołami oraz ich pochodzeniem, bez tego nie brałabym się za pisanie
Cytat:
Napisał Rosari
No pewnie, że chcę! I żeby jeszcze na mnie leciał... *o*
Ognistowłosa kobieta spotyka ognistoskórego mężczyzne xD
Będzie ciekawie 
|
hahaha jak to przeczytałam to nieźle się uśmiałam

już mam w głowie ułożoną pewną scenę na ta okazję :> xD
Cytat:
Napisał Lexi
Udało mi się nadrobić. Jak zwykle zaskakujące. Bardzo podoba mi się pierwsze zdjęcie z Vorgiem na dachu wieżowca. Jak zwykle ciekawie piszesz, tak, że nie mogę się oderwać. Bardzo podobał mi się bonus i dowiedziałam się kilku ciekawych rzeczy. jak np, że Lilith była żoną Adama przed Ewą. Oczywiście wyczytałam coś w książce "Namiętność"Lauren Kate o Lilith i Adamie. No nic, czekam na kolejny odcinek 
|
ooo nie czytałam tej książki

ale teraz się skuszę

fajnie, że nadrobiłaś, i cieszę się, że spodobał się bonus
Cytat:
Napisał vigero
Boże, ja przeczytałem, "Żeby jeszcze mnie przeleciał..."  
Źle ze mną powoli 
|
ahaha xD a wiesz, że ja też tak przeczytałam za pierwszym razem?
Cytat:
Napisał vigero
FS jest super! Doczytałem dzisiaj Vorga do części V. Z WIELKĄ chęcią nadrobię pozostałe odcinki! Twój styl czytania jest świetny. Właśnie tak jakoś chciałem poczytać sobie historyjki o demonach, duchach albo ogólnie o jakichś paranormalnych rzeczach, trafiłem tutaj i nie żałuję. Oby tak dalej, wciągnąłem się strasznie.
|
jest mi bardzo miło z tego powodu, nie spodziewałam się, że znajdzie się ktoś, komu będzie chciało się czytać i nadrabiać te wszystkie odcinki

mam nadzieję, że w późniejszych odcinkach również będzie się podobało ^^
Cytat:
Napisał vigero
Póki co, mam w zanadrzu do przeczytania jeszcze parę odcinków do przodu, ale już mogę powiedzieć, że czekam na następny odcinek! Życzę weny twórczej 
|
to czytaj spokojnie, tak żeby Ci nie brakło szybko tych odcinków

dzięki, wena na pewno się przyda