ale tu nowych rodzin

super

nie będę pisała osobno każdemu że są super, bo są wszystkie
anie ja moje drzewko (baardzo małe) musiałam na kartce rozrysować, bo mi się mieszało kto z kim, a to z gry mnie wnerwia :/
Rodzina Newton
poprzednie losy w kolejności:
klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik
Mimo że Amanda stała się młodą dorosłą nie myślała o zmianie chłopaka

nadal kochała Conora i często się widywali
Raz zaprosiła go na noc, lecz ten uciekł do domu. Przestraszył się

Gdy Amanda poszła spać ten przyszedł do niej i położył się obok

(tak było naprawdę! gra sfiksowała chyba)
Amanda się obudziła. Conor oznajmił że jest gotowy "pójść dalej"

i stało się

pierwszy raz mieli za sobą

szczegółów nie opisuję, bo są tu też młodzi
Amanda zapytała się co się stanie jeśli zajdzie w ciążę ?! Conor stwierdził, że Amanda przynudza

I że zawsze przy niej będzie, a z dziecka będzie się cieszył
Amanda uspokojona przytuliła się do ukochanego
Babcia Shine zajmowała się Cleo w wolnych chwilach, aby Lucas i Ana mogli spędzać ze sobą więcej czasu i by mogli zdecydować się na ślub
Pamiętacie jak Lucas i Ana wpadli i urodziła się Cleo? Lucas nie chciał się jeszcze wiązać. Wieczór Kawalerski zorganizował mu brat - Kris. Wszyscy byli zmęczeni i oburzeni postawą Lucasa... Miał narzeczoną, dziecko, a o ślubie nie chciał słyszeć... Więc Ojciec Elton wziął go na rozmowę! (zadziwia mnie w simach że chciałam zrobić zdjęcia rozmowy, a tu nawet chmurki pasowały!)
-Wiesz Lucas, masz dziecko, piękną narzeczoną. Czas chyba się ustatkować, wziąć ślub. Wiesz że możecie u nas mieszkać, pomożemy wam z mamą i Amandą. Damy radę.
-Tylko pomyśl... Dzwony weselne już dla was biją
-Żadnych dzwonów!!! To moja decyzja! Mój ślub! Przestańcie naciskać ! Przecież kocham Anę i Cleo to nie wystarczy?! Potrzebny ślub?
Następnego dnia Cleo miała urodziny

Mała zaczęła pełzać
Cleo wyrosła na śliczną dziewczynkę
Lucas podszedł do ojca po urodzinach i powiedział, że nie życzy sobie wtrącania się rodziny do jego spraw. Ślub to jego decyzja. I jeśli Ana nic nie mówi to znaczy że jej to pasuje! a tak poza tym nie chce ślubu w kościele z dzwonami tylko w ich ogrodzie
Elton nie wytrzymał! Wkurzył się nie na żarty na syna!
-Tak cię z matką wychowaliśmy? Wiem że nie było nas w domu, że ciągle pracowaliśmy, ale dziadki wpajali ci wartości, które powinieneś szanować! Ana chodzi i płaczę, zwierzała się twojej matce że nie chce żyć bez ślubu! Przecież wiesz że jej rodzina jest bardzo religijna!!! Dziadek Kai nie byłby z ciebie dumny! Już nawet nie nawiedza naszego domu! Pewnie przez to co ty robisz!!!
Lucas:
-Może masz rację... Ana zawsze wspierała mnie, pomagała abym mógł popracować... A więc dobrze! Mam nadzieję, że ślub niczego nie zmieni! Ale chcę byście pomogli nam kupić dom i zacząć wszystko od początku razem z Cleo
W ciągu następnych dni zorganizowali ślub
Goście byli wzruszeni

czyli rodzeństwo ze swoimi partnerami i ich dzieci oraz rodzice i babcia.
Sypanie ryżem
Krojenie tortu. Ana nie była nigdy szczęśliwsza. Tym bardziej że rodzice, którzy nie odzywali się od wyrzucenia jej z domu zadzwonili z gratulacjami!
Niestety, wesele nie wesele Cleo wymagała opieki
A Shine mimo wolnego musiała wrócić do szpitala po imprezie...
Noc poślubna, gdy Cleo poszła spać
Ciotka Krissy (żona Dylana, brata Shine) bawiła się jeszcze dłuuugo

Rodzina w końcu była szczęśliwa że Lucas podjął słuszną decyzję