View Single Post
stare 04.10.2011, 11:40   #961
Saheli019
Guest

Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Zauważyłam,że rzadko komentujemy swoje rodzinki. Trzeba to poprawić. Każdy zasługuje na parę pozytywnych zdań

KLOA- ciekawa twoja rodzinka,podziwiam Delii,że wytrzymuje z taką zwariowana babcią. Coś mi się zdaje,że jeszcze nie raz da jej popalić i to ostro. A zdjęcie pocałunku dość zabawne. (tak to jest ja się całuje z zamkniętymi oczami)

ANIE - no cóż...mi osobiście męska uroda Erika i Freda nie pod pasowała, no ale każdy ma inny gust Za to Susan jest przeurocza! Wspaniałe masz to drzewko rodzinne,no i podziwiam cię,że się w miarę w nim orientujesz Swoją drogą,nie wymyślasz żadnych skomplikowanych historii swoim rodzinkom a i tak są chyba najbardziej lubiane w tym wątku

JUSTYNA - pod niezłą presja musi żyć Lucas Wszyscy się tak dopominali tego ślubu,dziwie się że jednak im uległ. Ja bym szła w zaparte Conor mnie rozbroił tym,że wślizgnął się Amandzie do łóżka jak spała no i to "Nie przynudzaj "

Jak zrobię nowe fotki wstawię dalsze losy mojej rodzinki. Już napisałam im ciekawą (na razie według mnie wyłącznie) historyjkę. Trochę namieszam im w życiu,a co Nie ma tak kolorowo nawet w Simsach
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.