View Single Post
stare 06.10.2011, 08:08   #4634
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cytat:
Napisał eyvee Zobacz post
Nom ja takze bede grala w nowym miescie, jesli moja rodzinka nie "zepsuje sie" znowu... no chyba, ze instalacja zwierzakow znowu zepsuje cale simy, to bedzie mnie czekala cala reinstalka i zanim zaczne grac to spedze 2 dni na sciaganiu dodatkow z neta QQ i znowu cala rodzina, ale modle sie by all poszlo gladko ;D nie moge sie juz doczekac tego nowego miasta jest przeboskie ! malutkie, ale ladne.

To Ty ściągasz dodatki z neta za każdym razem, jak reinstalujesz grę? Ja bym się chyba pochlastała. Mam wszystko na dysku i po prostu wrzucam do gry po reinstalacji...

No a wracając do tematu, to już się nie mogę doczekać. Czas i tak gładko płynie, ale im bliżej premiery tym trudniej Ciągle się zastanawiam, czy przenosić do prawdziwej gry moją rodzinę z Dema, czy lepiej zacząć od nowa. Moje konie w Demie mają już po 7 czy 8 pkt jakieś tam umiejętności, związanej z bieganiem. Na wypadek, jakby kogoś to interesowało, to można zapisać postęp gry w Demie, ale tylko zapisując rodzinę do biblioteki, bez domu. Potem zaczynamy nową grę i umieszczamy w grze tą właśnie rodzinę. Ja sobie dodałam do gry standardową bibliotekę rodzin i domów, z podstawki. Przynajmniej teraz mogę obejrzeć różne domy od EA.... Nigdy jakoś mnie nie interesowała ich architektura, ale jak mam ciągle budować coś od nowa, to wolę użyć któregoś z ich domu.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem