View Single Post
stare 06.10.2011, 13:25   #969
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Wszyscy macie świetne rodziny Rozwalił mnie ten duch za kółkiem Ja od wieków nie widziałam u siebie żadnego ducha, bo mam moda na wyłączenie pojawiania się duchów. Gdyby to łaziło po domu jakoś grzecznie, no to OK, ale włączają sobie TV, grają na kompie i budzą mi Simów. W zasadzie to wszystko przez Ćwirów, bo chcę, by mieli cmentarzyk rodzinny w ogródku, ale nie chcę, by mi Kornelia budziła ludzi po nocach... Wszystko się skończy po wydaniu Zwierzaków, bo ze względu na konie, będę się musiała pozbyć cmentarza Ćwirów, bo koniki nie miałyby gdzie biegać, a dojdą duchy zwierząt, więc ten mój mod zapewne będzie powodował błędy.

A co do lewitacji, to przyjrzyjcie się temu mojemu zdjęciu. Susan ma okulary do rzeczywistości wirtualnej, a jak się wybiera SF, to tak się właśnie dzieje.

Ciąg dalszy moich Bardów...

Franco, jest już młodym dorosłym...

Dziadek Gnom bardzo się z tego cieszy... Humorek dziadziuniowi dopisuje...

Franco tańczy samotnie, gdyż jeszcze nie ma z kim, z akcentem na "jeszcze"...

Rodzina ubrała się odświętnie, gdyż Franco ma uroczystość zakończenia szkoły...

Młody w todze studenta.

Dyplom ma już w garści

Przyszła żona dla Franco, Ginger. Wygenerowana przez grę. Ja ją tylko potraktowałam eliksirem odmładzającym, bo była dorosła, a nie m. dorosła. Poza tym, to zrobiłam parę małych poprawek w CAS, ale twarzy nic nie robiłam, poza makijażem.

Seria interakcji, prowadzących wiadomo... do ślubu.

A tutaj już ślub. Był środek nocy i bardzo ciemno, więc wybrałam interakcję "Buduj na tej Parceli" i kliknęłam na dzień, żeby było coś widać na zdjęciu.

Powrót do domu. Eric i Natalia przenieśli się do sypialni na najwyższym piętrze, żeby młodzi mieli blisko do pokoju dziecinnego. Wiadomo, w tej rodzinie ciąże i porody, tudzież odchowywanie młodych, są rzeczami naturalnymi.

Noc poślubna...

Na śniadaniu nikomu nie chciało się przebierać, mamy więc pokaz mody bieliźnianej

C.D.N....
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem