Justyna0307 - śliczna ta twoja Katherina
anie 1981- mam nadzieje, że Susan z Isaac'kiem będą ze sobą na stałe, pasują do siebie
Dziękuje wam za rade w sprawie domku dla moich ''gołąbeczków''

Dziś, korzystając z wolnego czasu troszkę pograłam w simsaki, pare fotek z historyjką dla Was:
Madie cz.2
Dziewczyna nadal spotykała się z Timem, po pewnym czasie postanowili razem zamieszkać. Para musiała się z czegoś utrzymywać. Tim znalazł prace w branży aktorskiej, a Madie pragnęła pisać powieści (jest molem książkowym, chce zostać pisarką) więc oprócz zajmowania się domem i gotowaniem w wolnych chwilach ćwiczyła pisanie i kształtowała umiejętności pisarskie
Po paru dniach wspólnego życia z Madi, Tim zrozumiał że dziewczyna znaczy dla niego bardzo wiele. Wybrał się do parku żeby przemyśleć trochę spraw.
Tim wiedział jedno - że chce być z Madi na zawsze. Zabrał ją do klubu, a póżniej oświadczył. Madie nie spodziewała się takiego obrotu sytuacji ale oczywiście przyjęła zaręczyny

Niestety mam zdjęcia tylko z klubu, a na zaręczynach wogóle nie pstryknęłam ani jednej fotki

( byłam podekscytowana i lampiłam się w monitor

)
Jak narazie to tyle

Będe kontynuować gdy znów nazbiera mi się fotek. Obecnie Tim zaplanował wieczór kawalerski z kumplami, a w następny wieczór Madie umówiła się z przyjaciółkami. Oj będzie się działo
CDN