View Single Post
stare 08.10.2011, 12:00   #990
Justyna0307

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

anie_1981 - niezły cmentarzyk ja sobie zrobiłam ogrodzenia na moje simy na razie mam 4 groby Isaac i Susan pasują do siebie

elwa17 - czekamy na foty z imprezy he he

Horsez - masz bardzo fajną rodzinę kojarzy mi się z taką wielką kochającą się rodziną

kaka2610 - o za jednym zamachem zrobili trójkę super he he

Rodzina Newton

poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik

Dziś dość smutny post
Przeskoczyłam z powrotem do mojej "głównej rodziny" Newton.
Amanda uczyła się malować, tak jak jej babcia została zawodową malarką (zostało coś w genach )

Amanda postanowiła się umówić z Conorem, bo nie widziała go od paru dni.

Babcia Nadia (założycielka rodu) była zdolną kucharką więc ciągle coś dobrego pichciła swojej rodzince

Amanda postanowiła się oświadczyć Conorowi jak widać chyba to przeczuwał, bo ubrał się stosownie

Conor wstąpił do wojska więc zamieszkał z nimi aby móc każdą wolną chwilę spędzać z Amandą musiał też ćwiczyć, bo mięśni to on tam pod ubrankiem nie miał

Katherina (córka Dylana, kuzynka Amandy) zaprosiła ich na imprezę w kostiumach kąpielowych z okazji ich ślubu (z Danielem tym który schudł dla niej ) Niestety Amanda i jej kompleksy powróciły! Znów poczuła się grubo przy kuzynce... (Nie wiem czemu ale ona nigdy nie mogła utrzymać wagi :/ ostatnio aż okrągła mi się zrobiła :/ a ćwiczy więcej od Conora)

Conor wychodził do pracy wcześnie rano, gdy Amanda jeszcze spała nie budził jej aby mogła się wyspać (żeby mój facet tak robił )

I stała się rzecz straszna Nadia umarła (tak szczerze to nie chciała umierać a już daaaawno minął jej czas, ale ciężko było ją uśmiercać)

Przyszedł kosiarz i Kai (jej mąż) aby ją zabrać

Uścisk dłonie i odeszła

Rodzina pogrążona w smutku

Shine opłakiwała matkę i ojca na cmentarzu. Bardzo brakowało jej wsparcia rodziców

Postanowili że się przeprowadzą. Dom był wielki i wychował wiele pokoleń, lecz wiązał się ze wspomnieniami, a chcieli zacząć od nowa. Tak więc Shine, Elton, Amanda i Conor pojechali do nowego domu bye bye domciu ;(

I przed nowym domkiem Amandzie i Conorowi dostało się mieszkanko nad garażem. Rodzice stwierdzili że Amandzie przyda się zobaczyć jak to jest na swoim i nie żyje się w luksusach... Postanowili tak wychować Amandę

Conor musiał się wyspać do pracy, a przeprowadzka była bardzo męcząca

W tym czasie Amanda przygotowuje posiłek aby narzeczony miał co jeść

Shine zrobiła homary z przepisu swojej matki Nadii.

Amanda zrobiła obiad. Zrobiło jej się przykro, bo babcia Nadia na pewno byłaby z niej dumna

A Shine patrząc na kuchnie myślała że Nadia byłaby szczęśliwa w nowej kuchni. Tak uwielbiała gotować.

a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog http://justynamakeup.blogspot.com/
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem