View Single Post
stare 09.10.2011, 14:37   #1013
eyvee

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Ok, uratowalam rodzine Kenworth narazie sie za duzo wsciekam przez ten zapis bo znowu mi wyskakuje co chwile, ale mam nadzieje, ze po formacie bedzie dobrze we wtorek.

Kolejne zdjecia:

Ayame moze i byla niesmiala, ale za to lubila tanczyc sama w domu.

Elwina postanowila sie odpicowac u stylisty

...a potem wyzalic sie pijana u barmanki xD

Daisy udalo sie zrobic tort anielski ^^

A Ayame miala pecha, niedosyc, ze Studniowka byla jej najgorsza impreza <bojka, odmowa tanca x2, sympatia dala jej kosza itp> to jeszcze wdala sie w bojke i jej all starania do lubianego chlopaka skonczyly sie fiaskiem....oblala smutki w drinkach w lokalu.

Zdolowana Ayame wrocila nad ranem z siniakami pod oczami do domu, po czym ulozyla sie dobita spac...

Daisy pokazuje swoje zdolnosci kulinarne w kuchni.

Ayame popoludniu odrabiajaca zad.domowe...ech nie miala na to ochoty.

Przybyli nowi sasiedzi ;D Rodzina Tanaka hehe, James przyszedl w odwiedziny.

James chwali sie swoja wnuczka przed Hikari,pania domu.

Hikari nawet przyszla oplakiwac zmarla corke James'a Pauline.

Ogrodek Kenworth'ow - Ayame przyszla przywitac sasiadow i jej mina z wrazenia ile domownikow widzi xD

Para gnomow i nowy maluszek gnom

Elwina i Ayumi szybko sie zakumplowaly, byly wkoncu w podobnym wieku.

Elwina masujaca zmeczone plecy Juliana - facet sie przepracowywal w robocie.

Elwina kazala isc do rodziny Tanaka pozyczyc cukier. Zniechecona Ayame poszla i otworzyl jej przystojniak w jej wieku Tomoya <gra ustalila, ze jest synem Ayumii, a ja go tylko odpicowalam xD>...zabraklo jej jezyka w gebie na jego widok ;D

Chcac nie chcac Ayame zgodzila sie pomagac Tomoyi w nauce za prosba mamy i Ayumii. Dosyc sceptycznie do tego podchodzila, bo dziewczyna sie starala a on totalnie to olewal szybko zmieniajac tematy i wymigujac sie od nauki.
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem