No to mam nową rodzinkę, Graczyk. Zaczynamy!!
Rodzinka składa się z 6 osób (nieaktualnie

), z dwóch sióstr i braci, jeden brat ożeniony z jedną z sióstr, a drugi z drugą. Każda para ma po dziecku. Rozumiecie?
Częśc pierwsza
Pani przy grillu to Ola graczyk, meżczyzna na przeciwko Oli to Rupert, a w tle na hustawce to Lilka, córka Oli i Ruperta.
Edgar to pan z kocimi uszkami i ogonkiem, a Izabela to pani z krótkimi włosami. Oni też mają dziecko - gutawa. Wszystko jasne?
Teraz kilka zdjęć z dialogami. Warto również wiedzieć, że Ci ludzie kochają zabawę na ich "placu zabaw" przed domem *.
Na zjeżdżalni można zobaczeć Edgara, Izabelę i Gustawa, którzy właśnie zjeżdżają. Na lewo widać kawałek Lilki, która się huśta.
Gustawa z samego przodu każdy zobaczy. Właśnie czeka na swój moment zjazdu. Przy grillu siędzą rodzice Lilki. Sama Lilka nadal się huśta, bardzo lubi to zajęcie.
Na tym zdjęciu wiadać nadal grillujących rodziców Lilki, która wciąż robi do samo... Obok zjeżdżalni stoją Edgar z synem.
Tutaj Gustaw, z chęciami psikusa, chwycił huśtawkę i przytrzymał ją przez chwilkę...
Teraz na zdjeciu widzimy tylko Olę... Tak, nadal grilluje, a właściwie... wyżera podpłomyki.
Zdjęć mam furę, więc jutro dam następne.
* - Do placu zabaw wliczany jest również grill. Tak, wiem, to nienormalne i niezwyczajne, ale to była decyzja tylko samej rodziny.