View Single Post
stare 10.10.2011, 21:09   #11
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Czasami zapis jest po prostu za stary... Ja tak miałam z Sunset Valley, udało mi się ludzi uratować, dzięki modowi NRaas Porter, po prostu przeniosłam całe miasto ludzi do nowej wersji SV. Ale gdyby nie ten mod już bym SV nie miała... No i gdyby nie moja skrupulatność. Staram się mieć kopie zapasowe zapisów w innym miejscu na dysku. Nie raz i nie dwa, to uratowało moim Simom życie... Jeśli mogę coś poradzić, to NRaas Master Controller, klikasz na Ratusz i wybierasz Miasto\Resetuj wszystko. Robisz to na pauzie i to może długo trwać. Jak skończy, to bez ruszania czasu próbujesz grę zapisać, najlepiej przez zapisz jako i wpisujesz jakąś inną nazwę. Potem ładujesz ten zapis od nowa. Powinno być chociaż trochę lepiej. Przydałby się też NRaas Overwatch i może NRaas ErrorTrap. No i wiem, nie wszyscy lubią mody, z różnych powodów. Jedni uważają, że to do reszty zepsuje grę, a inni chcą grać "czysto"... OK, szanuję takie stanowisko, każdy gra tak jak lubi, ale... ta gra ma tyle niedoróbek, że czasem tylko mod może ją "naprawić"...

No a żeby nie było off-topu... Kolejna część Bardów!

Ojej... Chyba Daniel będzie miał siostrzyczkę...

Daniel z Fredem, czyli tatą.

Rodzice wypróbowują ślizgawkę wodną. Jakoś nie wierzą nalepce "Posiada atest instytutu matki i dziecka"

Eric i Natalia chociaż starzy, nadal są w sobie zakochani na maksa...

No i wykrakałam, Ginger jest w ciąży!

Ale nie zaniedbuje synka.

Najwierniejsza fanka Freda...

Bąbelki!!!!

Gramy w rzutki... Kolejność osób: Ginger, Eric, Natalia, Fred...

-A masz! To za... eghm... coś wymyślę, ale na pewno coś wywinąłeś!

-Podnosisz poduszkę na ojca swoich dzieci!?

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 10.10.2011 - 22:41
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.