View Single Post
stare 12.10.2011, 17:28   #1062
Justyna0307

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Saheli019 - Leandra to złota dziewczyna i jaka śliczna

Rodzina Newton

poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik

Służąca chodząca po mieszkanku Amandy i Conora w pizamie!!! O nie... została zwolniona Po co kusić los albo narzeczonego Amandy ?

Shine wkręciła się w granie

Conor zaprosił Amandę do klubu ah jak oni tańczą

Bez drinków jednak się długo nie dało tańczyć

Uh wypili tyle że raczej nie na tańce im przyszła ochota

Ha ha mina przyłapanych Jak to tak w windzie moi drodzy

Przedstawiam wam lokaja (nie pamiętam imienia) Ale później mnie wkurzał bo robił posiłki chyba 4 razy dziennie i nie dało się tego zjeść i psuło się

ups... Amanda ma nudności!!!

Na nudnościach się nie skończyło. Chodziła i wymiotowała. Obawiała się że jest w ciąży. W końcu ten wyskok w windzie był bez zabezpieczenia i to w dodatku byli pijani... oj...

Postanowili że wezmą ślub, jeśli to ciąża to lepiej wziąć wcześniej ślub. Conor prosił Shine o błogosławieństwo oczywiście mają błogosławieństwo obojga

Ceremonia odbyła się w ogródku Przyszło rodzeństwo z dziećmi Od lewej: Lucas (brat Amandy), Christin (żona Krisa), Kris (brat Amandy) i Kevin (syn Krisa i Christin), w tle rodzice.

Żona Lucasa (Ana, ta z którą miał nieślubne dziecko a potem się pobrali) i lokaj

Młoda para przysięga sobie miłość

Pocałunek Amandy i Conora Thurman

Szczęśliwi rodzice Amandy (Shine i Elton)

Krojenie tortu

-A teraz masz mi być wierny! Kumasz?! I wyprostuj się jak ze mną tańczysz!
(ta mina mnie rozwaliła ) czyżby żonka pokazała różki

A Kevin się zaciął Spodobało mu się sypanie ryżem (resetsim pomógł) więc nie został na weselu

Amanda szaleje z bratową Christin

I z bratową Aną

Taniec z najstarszym bratem obowiązkowy

Ale co to? Shine i Elton wcale nie próżnują taniec to ich żywioł

Ktoś tu za dużo wypił Elton pokazuje wygibaski Czyżby chciał pokazać Shine że jeszcze stać go na fikuśne figury ?

a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog http://justynamakeup.blogspot.com/
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem