View Single Post
stare 13.10.2011, 15:23   #13
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Nobody knows...

W końcu zebrałem się w sobie, żeby odpisać na komentarze do domu.
Przede wszystkim chciałbym podziękować Wam za komentarze .

pinpon - bardzo dziękuję za tak miły komentarz, zwłaszcza, że szczerze mówiąc odrobinę obawiałem się wstawiać dom po tak długiej przerwie.
Gio - dziękuję . Druga umywalka nie ma nic wspólnego z koszami pod pierwsza >D. Dom jest przeznaczony do prezentacji a nie do gry, więc i tak nikogo tak nie wprowadzę. Ilość miejsc siedzących na zewnątrz ma związek w tym co mówiłem na początku - to miała być taka mini-willa jakiejś gwiazdy więc miejsca potrzebne są na duże grille .
muffindance - dziękuję .
epletre - dziękuję. Dom z założenia miał być raczej spokojny więc stwierdziłem, że 'uspokoję go' jeszcze bardziej stosując w większości jeden kolor ścian . A nad salonem? Powiedzmy, że to wielkie okno w suficie .
Einarr - bardzo dziękuję. Rozumiem, że mamy całkiem inne style jeśli chodzi o ogrody (wystarczy porównać nasze prace), więc wybaczam .
Kestrel - dziękuję. Osobiście nie widzę nic złego w sidingu, a stwierdzenie, że ogród 'jest makabryczny' jest trochę na wyrost. Ale każdy ma swój gust. Powiem tylko, że (zwłaszcza w części znajdującej się za domem) starałem się ograniczyć kolory. No i jeszcze uważam, że dom jest w ogrodzie a nie ogród wokół domu .
Silver - dziękuję, bardzo mi miło .
Kysiula - dziękuję .
Horsez - również dziękuję .
aniołek - niezmiernie miło mi usłyszeć tak miły komentarz z Twojej strony.
SunnySimmy - dziękuję, chociaż z tym, że nie byłabyś w stanie zbudować takiego domu się nie zgadzam. Poprzez ciężką pracę można zrobić wszystko .

Może ktoś jeszcze? ;>
Vanitas jest offline