View Single Post
stare 10.06.2004, 19:35   #423
cornishonka
Guest

Domyślnie

Odc. 15

- Maszyna przestaje dzialac! - Krzyknela osoba podobna do Pauliny... ,,Nie... To oni... Jak oni mogli mi to zrobic..?" - Myslala Ania. Zdjela z siebie dziwny kask i zeskoczyla z materaca.
- Co wy wyprawiacie?
- My... Tego... - Zaczal jekac sie Artur. Ania skierowala reke tuz w jego szyje. Wiedziala, ze musiala z tymi mocami kierowac sie rozsadkiem, ale jak ona tak cierpiala, to Paulina tez jakos musi. Zrobil sie ogromny, czerwony blysk i pojawil sie demon... Artur demonem!! Ale szok... Ania probowala skorzystac z mocy ale nic sie nie udawalo... Wiec chwycila najblizszy noz. Demon zadrapal Anie po twarzy i troche krwi polecialo jej po poliku. Ania rzucila sie na niego... Wiedziala, co robi... I ugodzila demona nozem w serce. Demon zaczal strasznie jeczec, zlapal Anie i ja rzucil w sciane. Turlal sie po ziemi, starajac doturlac sie do Pauliny, ale mu sie nie udalo... Tuz pod Paulina pojawil sie proch...
- Jak.. Jak ty moglas!
- Jak ty moglas, Paula! Ty to zaczelas! Czemu mi to zrobilas? Oszukiwalas mnie przez tyle czasu? Przez polowe mojego zycia... matko boska... Ala... - Sprobowala sie podniesc Ania. Domyslila sie, ze te mocne rzucenie o sciane spowodowalo zlamanie reki. Paulina zrobila sztuczny usmiech.
- Masz racje... - Chwycila z tylu noz i...

1. Rzucila sie na Anie
2. Rzucila nozem w kierunku sciany, ale Ania zrobila unik
3. Zabila siebie

.................................................. ............

Czekam na głosowanie Basieńka, a u ciebie głosuję na B :>
  Odpowiedź z Cytatem