Hej. Długo mnie nie było, ponieważ czekam na moje 3 dodatki które sobie zamówiłam, bo samo Po Zmroku mi się już znudziło. Więc tak... Stworzyłam taką "Nietypową" Simkę, Ayumi Amneye. Dopiero ją stworzyłam, więc mam tylko 1 zdjęcie. Ayumi mi się bardzo spodobała, więc chciałam ją przedstawić, a jej losy wstawię tak w Czwartek albo nawet wcześniej, bo nie mam weny na Simsy bez nowego dodatku. Nuda
Ayumi Emelie Bijou Amneye przyjechała do Bridgeport bardzo niedawno z Doncaster Sheffield w Wielkiej Brytanii po tym, jak jej rodzice (Courtney Cassidy Mishadine i Jin Kamaney Amneye, których mi się nie chciało tworzyć, więc wymyśliłam tą historyjkę

) spłonęli w pożarze pokoju, który rodzice urządzili dla Ayumi na różowo gdy była na Zlocie Wampirów. Ayumi tak odwdzięczyła się rodzicom, że spaliła różowe mebelki razem z nimi. Dziewczyna była wiecznie nazywana " Wariatką" i " Dziwolągiem " , ponieważ ubiera się i zachowuje nadzwyczajnie. Jak myślicie, czy Ayumi zmieni się z wrednej i złej dziewczyny na dobrą i rodzinną ? Czy znajdzie odpowiedniego faceta czy zostanie sama ? Wszystkiego dowiecie się w historii pod tytułem "Ta Dziewczyna"
Ayumi: