View Single Post
stare 15.10.2011, 16:23   #1088
Saheli019
Guest

Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Kolejna porcja zdjęć. Tak na marginesie dziś mnie gra wkurzyła. Znów mi znika pasek pracy przy załadowaniu rodziny i moge domki podziwiac jedynie z góry Musiałam wyprowadzac Leandre i Ziemowita i na nowo wprowadzać. Kordiana zresztą też,dlatego juz nie są z Leandrą rodzeństwem Chyba na jakis czas dam odpocząć tym rodzinką a zabawie w innym miescie,bo zauważyłam ze błędy pojawiają mi się jak za długo gram w jednym mieście.

Leandra i Ziemowit wreszcie sie pobrali. Niesty mimo zaproszeniu wielu gości nie pojawił się nikt dlatego mieli skromny slub we włsnym domu. Po wymianie obraczek i zjedzeniu pysznego slubnego tortu poszli do łóżka skonsumować swój związek
Młodym czas leciał słodko i przyjemnie. Leandra męczyła kolejny instrument-tym razem kontrabas a Ziemowit podją się pracy politycznej. Któregoś pieknego dnia Leandre ostro zmuliło. Wymiotowałą jak kocur. Od razu wiedziała,że to musi być ciąża. I nie myliła się. Z czasem pojawił się brzuszek. Ziemowit był bardzo szczęśliwy z tego powodu. Leandra zresztą też. Lubiła podziwiać swoje kragłości w lusterku.Pojechała pochwalić się nawet Kordianowi,który był dumny z siostry.

Tymczasem Błażej miał studniówkę. Oczywiście wybrał się na nią z Nikolą. Po powrocie by zaśnieć związek z ojcem zrobili sobie bitwe na poduchy,przez co rano zaspał do szkoły i musiał pomykać na swoim motorku

+BONUS

Ble...czyżby lokaj wyjął te jedzenie ze smietnika?

Odpowiedź z Cytatem