View Single Post
stare 16.10.2011, 10:49   #1103
Rosemarie

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Okej, zmieniłam zdanie i coś wstawię. Aby umilić sobie czas czekaniem na zwierzaki ściągnęłam sobie Bardotkę (Brigitte Bardot) jestem ogromnie zafascynowana jej urodą i stylem. Nie wiem jednak czy po zainstalowaniu zwierzaków będę grała tą rodziną, pewnie nie.

Oto BB:

Już pierwszego dnia po przeprowadzce starała się zaimponować osobistościom i udało jej się. Zaprzyjaźniła się z Emmą Starr.

Rzuciła się w wir pracy. Żyła tylko pracą, a kiedy była na 5 poziomie kariery poznała Matthewa Hamminga, zakochali się w sobie i zostali para.

Tutaj podczas spotkania ze swoja najlepsza przyjaciolką i tez szefową.

Śniadanie przed pracą z Mattem. (zamieszkali razem)

Z przyjacielem z pracy - Devinem.

Kiedy Matt rzucal sie w wir pracy, Bardotka imprezowala.

Odpisywala tez na e-maile od fanow ;D. Dostala role w serialu 'pamietniki wampirow' i stala sie popularna (juz 5 gwiazdek). wiem, mam wyobraźnie ;D

Jednak zapracowana para spedzala ze sobą kazdą wolną chwile.

Az pewnego dnia... Matt oswiadczyl się.

Zdjecie z wieczoru panienskiego BB.

Odwiedzila Straz Pożarną, w ktorej pracuje jej przyjaciolka, a tam poznala przystojnego Liama i zaprosila go do siebie... przespali sie, a pozniej nie utrzymywali kontaktow.

BB dreczyly wyrzuty sumienia dlatego wyznala Mattowi, ze go zdradzila, a ten z nią zerwal.

Dlatego BB nie czekając, chwycila telefon i zadzwonila do Liama. Rozpaczala po Matthewie, ale nie minelo duzo czasu i zakochali sie w sobie, zostali tez parą. Zamieszkali razem.
Liam podczas gaszenia pozaru ;D

Okazalo sie, ze zdrada BB miala skutki, byla w ciąży z Liamem! Poleciala do niego do pracy i mu o tym powiedziala. Bardzo sie ucieszyl.

Urodzila im sie coreczka - Lily Rose.

To tyle.