Temat: For You
View Single Post
stare 17.10.2011, 20:02   #10
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: For You

Czuję się niejako patronką tego FS xD Szczerze mówiąc nie spodziewałam się, że jego publikacja nastąpi tak szybko. Mam też pewne wątpliwości co do tego, czy na pewno dobrze je przemyślałeś.
Cytat:
Chłodny, zimowy wiatr szamotał płatkami śniegu, które tworzyły na ziemi efektowne, a nawet tajemnicze zaspy.
NIEWIARYGODNE!
(jak tu w 26 sekundzie )
Cytat:
Nie była to pierwsza śnieżyca w tegorocznym grudniu, ale trzeba przyznać że najsilniejsza.
Interpunkcja z zakresu podstaw leży i kwiczy
W 90% przypadków STAWIAMY przecinek przed "że"!
Cytat:
Była optymistką, zawsze doceniała radość, bo zawsze ta radość mogła być ostatnia w jej życiu.
Już lepiej brzmiałoby banalne i nudne "cieszyła się życiem/tym co posiada".

Zamyśla się głęboko? Mi się zdaje, że nie, ale nie pamiętam, co do tego pasowało, więc pozostanę tylko na etapie spostrzeżenia.

Matko i córko, prolog można naładować wszelkimi opisami i zawsze będą pasowały. Brakowało mi tu tego.
Proponuję się bardziej wczuwać w opisywaną sytuację - niekoniecznie a la ja (kto czytał chociaż jeden odcinek napisany przeze mnie ten wie, o czym mówię).
Przemyśl sobie dobrze postać Eve - im bardziej różnorodny jej charakter i im więcej szczegółów o niej wiesz, tym potem łatwiej Ci będzie. Ciekawscy czytelnicy znajdą się zawsze ;]
Nie jestem ogólnie zachwycona, ale czytałam gorsze zaczątki.
Bez oceny.

Co do zdjęcia: w pierwszym momencie przypomniała mi tancerkę hula (tą od Kosiarza). Sam Maxis niewiele Ci oferuje - prędzej czy później będziesz musiał sięgnąć po dodatki z neta.
Ofc o ile FS zajdzie na tyle daleko ;]

Ostatnio edytowane przez Liv : 17.10.2011 - 20:05
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem