Cytat:
Jest to chyba jedyny temat na forum gdzie piszę się o "piractwie" bez otrzymania ostrzeżenia, więc zapytam czy simsy 2 podstawa piracka działa wgl z pirackim dodatkiem lub kilkoma dodatkami ? (tzn czy można je połączyć)
|
Cytat:
Dlatego ci którzy ściągają akurat Simsy z sieci są po prostu sprytniejsi.
|
Wiesz co? Śmieszą mnie ludzie, którzy ściągnęli Simsy, a po chwili piszą na forum "ONIE, POMÓŻCIE SIMSY NIE CHCĄ SIĘ ZAINSTALOWAĆ PRZEZ DAEMONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

" i uważają siebie za "sprytnych". Osobiście nie uważam tego za spryt, ale za zwykłe pójście na łatwiznę i kradzież. Jakkolwiek gra nie musi być warta swojej ceny tak hańbiące jest takie podejście do sprawy ceny. Nie stać cię? Nie kupuj.
Pierwszy cytat pozostawię bez odpowiedzi.
Cytat:
rozumiem gdyby Sims 2 były połączone z wszystkimi dodatkami od razu w jednym pudełku i np na dwóch płytach i kosztowałyby max.100 zł
|
Jak się dobrze rozejrzysz na Allegro znajdziesz wydanie Simsów spełniające Twoje wymagania

Zresztą i tak Ci jest obojętne czy pirat nie, więc te góra 100 zł za wszystko możesz dać ^^
Cytat:
Po pierwsze ściągnięcie gry z internetu nie traktuje jako kradzież, kradzież to sobie możesz mieć w sklepie albo banku.
|
To tak jakbyś stworzył coś, z czego jesteś cholernie dumny i próbował na tym zarobić, a ktoś inny splagiatowałby TWOJĄ pracę i sprzedawał po zaniżonej cenie.
Cytat:
Po drugie jest masa stron i for w internecie z możliwością ściągania filmów,gier i muzyki - jest to ogólnodostępne dla wszystkich i nikt jeszcze nie został ukarany za ściąganie tego typu rzeczy na swój osobisty komp
|
A ja pamiętam jak 5 lat temu musiałam się pozbyć moich płytek, bo był nalot na piratów.
Przykro, że masz takie podejście do tego.
Producenci gier pracują tak samo jak inni ludzie i należy im się za to wynagrodzenie. Tym bardziej, jeśli ściągniesz i gra Ci się spodoba.