Cześć....
Już od jakiegoś czasu śledzę losy waszych simowych rodzinek i postanowiłam, że ja też się swoja pochwale.
No wiec tak:
Obecnie gram dwuosobową rodzina, chłopakiem i dziewczyną którzy od jakiegoś czasu są parą. Lorena wychowała się w małym miasteczku gdzie jej ojciec był burmistrzem. Tak wiec całe swoje dzieciństwo była pod presją otoczenia. Zawsze musiała mieć najlepsze oceny w szkole, nie mogla chodzić na imprezy czy spotykać się ze znajomymi. Jako, że od małego była przyzwyczajona do takiego życia nie buntowała się za bardzo, ale do czasu gdy na studiach poznała pewnego chłopaka który nazywał się Stiven Montgomery. Okazało się, że maja ze sobą wiele wspólnego. Najpierw byli tylko przyjaciółmi ale potem co zaczęło miedzy nimi iskrzyć. Lorena postanowiła przedstawić swojego chłopaka rodzica ale ci oczywiście nie byli zachwyceni jej wyborem. Nieźle się posprzeczali i dziewczyna postanowiła wyprowadzić się z domu. Stiven zaproponował by zamieszkała u niego tak wiec teraz mieszkają razem w niewielkim domu nad morzem w rodzinnym miasteczku Stivena Sunset Valley.
A oto Stiven Montgomery

I Lorena Masen

Lorena od zawsze chciała być dziennikarką lecz po presja rodziców nie mogla spełnić swoich pasji.Teraz gdy była już "wolna" cały swój wolny czas poświęcała pisaniu

Stiven natomiast studiował medycynę

Oczywiście nie zapominali także o sobie potrafili całe dnie spędzać w swoim towarzystwie i wcale się sobą nie znudzili wręcz przeciwnie ich miłość kwitła.

Lorena często przygotowywała śniadania które wspólnie jedli przed wyjściem Stivena do pracy

A na koniec zdjęcie mojej śpiącej parki
Zdjęć jest o wiele, wiele więcej ale nie chce was zanudzać tak na jeden raz. Nie jestem sadystka rozłożę tą torturę na raty

Mam jeszcze prośbę. Mimo, że przestudiowałam cały regulamin tego forum i zapoznałam się z prawie każdym tematem obawiam się że mogę zrobić coś nie tak. Tak więc gdyby coś takiego się stało to proszę zwróćcie mi uwagę najlepiej z dokładną instrukcja jak to poprawić. ;D