View Single Post
stare 21.10.2011, 20:06   #85
Osioł

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: The Sims 3: Zwierzaki - Wrażenia z gry

Pograłem sobie dłużej, więc ciąg dalszy moich wrażeń.

Wpadłem na pomysł, że pewnie podochodziły nowe opcje telefoniczne i faktycznie! To przez telefon mogę wybrać sobie kotka, pieska i konika. Hm...w sumie opcja w The Sims1, była ciekawsza, że samemu trzeba było podjechać do odpowiedniego miejsca i zwerbować zwierzaka...chyba, że nie mam pobudowanych odpowiednich budynków, choć przeglądając te nieruchomości to są same parki i sklepy. Ok, dzwonimy, widzę, że w schronisku zwierzęta generują się losowo. Wszystko fajnie, tylko dlaczego Lenin miał do wyboru same dorosłe lub w podeszłym wieku kreatury? Próbowałem co parę dni simowych sprawdzić czy wybór jest aktualizowany, faktycznie lista może się zmienić, ale bogactwa nie ma. Orientuje się ktoś co ile menu zwierząt jest zmieniane? Czy to zależy od tego, czy jakiś Sim-bot (kontrolowany przez komputer) zakosi psa? Bo jeżeli tak, to co się stanie jak wyłączę starzenie się i tą akcje w tle, która powoduje, że sąsiedzi się rozmnażają, zmieniają robotę, coś działają bez mej pomocy (i wiedzy!) itp.

Dalej. Kolega Włodzimierza Lenina poinformował telefonicznie, że jego koń urodził i jak chcę to mogę wpaść i zabrać sobie za friko źrebie. Olałem to i kazałem Leninowi przepadać park, który nigdy nie odwiedziłem. Gdy Włodek przybył ku jego zdziwieniu z krzaków wyłonił się koń z młodym. Od razu młode zostało przez Lenina uprowadzone od matki i rozpocząłem testowanie wszystkich opcji interakcyjnych z tym zwierzem. Rozbawiła mnie animacja "ścigania", nie ma to jak biegać po parku jak wariat z podniesionymi rękoma i uciekać przed źrebakiem.

Włodek zaprzyjaźnił się z młodym konikiem, który był zakwaterowany wraz z matką, w domu jednorodzinnym. Niestety, kolega Lenina bez powodu zniknął, od tak bawił się z nim i puch! Matka i źrebak wyparowali na moich oczach. Jeszcze się nie dowiedziałem czy zostali całkowicie wywaleni z gry czy coś. Ale błąd nie fajny.

Faktycznie, jest sporo nowych taper, mebli jednak o wiele więcej niż 20, nawet parę lamp mi się spodobało, ale niestety i tak biednie.

Na moim Xfire strzeliłem 1 rzut ekranu z gry jakby ktoś chciał zobaczyć.

Arthas, my son
Osioł jest offline   Odpowiedź z Cytatem