View Single Post
stare 21.10.2011, 21:58   #87
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3: Zwierzaki - Wrażenia z gry

Mnie ten dodatek wciągnął na dobre. Mam wszystkie rozsiewacze na parceli moich ludzi, więc co chwilę pojawia się jakieś "drobne zwierzątko". Żółwia, to już wymieniałam ze 3 razy Przydaje się opcja wypuszczania tych zwierzątek, bo jak mi się któreś znudzi to je wypuszczam i biorę następne. Jak na razie zdechła mi tylko wiewiórka. Nie mam pojęcia dlaczego (jedzenie miała). Teraz mam świnkę morską. Denerwowała mnie bardzo piłka dla koni. Najpierw położyłam ją w jednym miejscu, a potem ją chciałam przenieść... Ciągle się "teleportowała" w swoje stare miejsce. Dopiero sprzedanie piłki w trybie życia, i kupienie nowej pomogło. Mam też bugi. Dużo interakcji dotyczących koni jest anulowanych, z powodu braku dojścia do nich. Wystarczy, że trochę nieporęcznie stoją i kłopot gotowy. No i gra tnie się niemiłosiernie... Drażni mnie trochę zachowanie koni, w kwestiach żywienia. Stanowczo za długo jedzą i piją. Poza tym, kupiłam im takie słupki do przywiązywania koni, ale nie po to, by je przywiązywać, ale dlatego, że są przy nich woda i siano. Konie nie bardzo chcą z tego jeść i pić, tak same z siebie, bo jak im się każe to są posłuszne. Gdy chce im się jeść, wolą jeść siano z ziemi, lub się paść. Gdy chce im się pić, wolą iść do zwykłego poidła, lub pić z jeziora. Sporadycznie skorzystają z tych słupków autonomicznie. Opłaca się kupić największy stóg siana, bo on się chyba nigdy nie wyczerpuje. Już chyba z 15 razy rozrzucałam siano z tego stogu, a on ciągle jest i się ani trochę nie zmniejszył. Ogólnie, dodatek jest super i absolutnie nie żałuję, że go kupiłam, i że tak gorączkowo na niego czekałam... jest tego wart! Konie są świetne, przejażdżki cudowne, interakcje słodkie. Ale obawiam się, że pozostałe zwierzaki traktuję trochę po macoszemu. Koniki są niezwykle absorbujące, mam niby dwa psy, ale niemal się nimi nie interesuję, bo przy koniach jest wiecznie robota.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem