Cytat:
Napisał Trish
A ja mam taki problem - zaistalowane miałam tylko zwykłe simsy 3 i działały normalnie. Wczoraj przyszły zwierzaki i normalnie je zainstalowałam, włączyłam, wybrałam nowe miasto i jakąś 1 min się ładąją a później się wyłączają i jest napisane : "Program sims 3 przestał działać. System Windows sprubuje znaleźć rozwiązanie i poinformuje cię o tym". I tak dzieje się od czasu zainstalowania zwierzakó lub tej najnowszej aktualizacji.
Mam też pożyczone od koleżanki Wymarzone Podróże i Po Zmroku ale instalując zwierzaki tamte odinstalowałam ...
|
A gdy odinstalowałaś podroze i po zmroku to podstawe sims 3 zostawilas? Usuwajac tamte moglas usunac jakis potrzebny plik. Odinstaluj wszystko raz jeszcze, podstawe takze, i zacznij od nowa, to powinno pomoc.
Cytat:
Napisał Searle
Niestety zmiana sterowników na nowsze nic nie pomogła. Ustawienia grafiki mam na maxa, a futerko nadal prześwituje.
|
U mnie to samo... Zainstalowałam nowiutki sterownik i lipa. Najgorsze, że gdy mam włączone wygładzanie animacji i renderowanie, gra mi się wyłącza, wychodzi do windowsa w ogóle (gdy mam np. widok na całe miasto podczas gry). Jak wyłączę te 2 opcje, to zwierzęta wyglądają beznadziejnie, mają jakby odbicia lustrzane futra i brzydkie gęby. Coś tu chyba nie gra. A komputer mam dość dobry i wszystko inne śmiga

co tu robić?