mam nadzieję, że lubisz długie komentarze 8D
pozwól, że moje ocenianie zacznę Alice z 22 strony ; )
a więc... Jest przecudna! Naprawdę, nie wiem czy warto by pisać na jej temat coś więcej, bo zabrakłoby mi epitetów
Diana - także prześliczna, ale w pierwszej wersji nie podobają mi się okulary, a w drugiej fryzura
Bianca - mów co chcesz, ale to jest twoja najlepsza simka

po prostu cudownie cudowna (i taka naturalna *.*)
Juliette - omnomnonmn

w pierwszej stylizacji wygląda prze-bosko

i ma świetny
ten strój, mogę wiedzieć skąd? ; )
Hannah - w pierwszej fryzurce wygląda słodziutko i niewinnie

w drugiej jakoś tak chytrze, ale i tak jest idealna
Felicity -

druga wersja świetna

w pierwszej wygląda jakoś grubo i nie podoba mi się fryzura
Cheryl - ma dziwny wyraz twarzy (jak większość twoich simek 8D), ale właśnie za to je kocham

ja robię takie same miny na zdjęciach >D
Marlene - ma strasznie malutkie oczka, ale rozumiem, że chciałaś ją trochę wyróżnić, aby wszystkie simki nie wydawały się takie same : D jak wszystkie inne idealna. wygląda jak idealna matka, która gotuje obiadki dla swojej rodziny w małej, ale przytulnej kuchni

Brenda - bardzo pin-up (makijaż), bardzo naturalna, bardzo piękna

Lola - nie podobają mi się ciuchy ; o są straszne imo ;x druga stylizacja tysiąc razy lepsza, a na ostatnim zdjęciu wygląda przecudnie
Veronica - ma takie hipnotajzing oczy, że aż się rozpływam >D niezbyt się wyróżnia od innych twoich simek, ale mi to tam nie przeszkadza >D
Stacey - ajajaja ;x jedyna twoja simka, która mi się nie podoba ;x a druga stylizacja to już totalna tandeta
Megan - genialnie dobrane kolory stroju, włosów i oczu

Valerie - jej fryzura kojarzy mi się z Blair z Plotkary 8D oczywiście jest przepiękna
Deborah - piękna twarz, piękne kolory, piękny strój, piękna prezentacja

33
Agnes - jej druga fryzurka jest przecudowna

wydaje mi się, że ma zbyt wydatne kości policzkowe ;o
Nathalie - taka świeża i naturalna

a i prezentacje wychodzą ci coraz lepsze

Anabelle - imo wygląda jak księżniczka 8D bardzo ładna księżniczka
Ruby - strasznie przypomina mi poprzednią simkę >D albo to tylko takie złudzenie od zbyt dużej ilości oglądanych simów naraz >D tak czy siak jest urocza i ma piękną prezentację
Chloe - ma dziwne oczy - wygląda jakby miała zeza. i nos jest ogromny. śliczna sukienka
Ellen - idealna w każdym calu

33 to twoja druga najlepsza simka (zaraz po Biance ofkros)
pewnie zanudziłam cię na śmierć >D