View Single Post
stare 22.10.2011, 09:26   #1146
Justyna0307

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

no no rodzinki super coraz ciekawiej tu się robi ciągle
ja na razie nie mam weny na granie, w pierwszy dzień grałam do późna, a teraz jakoś mi się nie chce

Hastings

Poprzednie losy: klik

Alison jednak nie pamiętała jak to się schodzi z konia oj tyłek bolał Wafel przez grzeczność nie rżał ze śmiechu

Alison musiała też się zająć Psotką dla której mają coraz mniej czasu ale na szczęście sunia rozumiała

A teraz zabawa

Wafel miał marzenie wystąpić w konkursie skoków lub wyścigach więc całymi dniami trenował

Marcheweczka mniam mniam Peter przekupuje Wafla

Psotka zrobiła sobie codzienny rytuał budzenia Alison z rana, gdy tylko Peter wychodził do pracy

Wafel i Psotka postanowili się poznać (dziwne że w kontaktach są jako rodzeństwo )

Oj przytulanki z Psotką :*

Oh jak mi dobrze

Ale trzeba wykąpać brudaska

Jazda na Waflu dalej przerażała Alison

A tu Psotka trochę się zdenerwowała

O kurcze co jest? Alison chyba się jeszcze nie obudziła

Ostro ćwiczą skoki Alison chce spełnić marzenie i wystąpić w konkursie gdyby tylko wiedziała że Wafel też o tym marzy

Alison stwierdziła, że jeśli chce być profesjonalistką to musi tak wyglądać zmieniła garderobę

No teraz wyglądają lepiej

Psotka się zmęczyła i słodko śpi na kanapie

Gratulację dla Wafla za udane skoki

Peter też próbował swoich sił Tylko że go bardziej to przerażało

Szop polubił mój dom i moje śmieci :/

Przejażdżka i trochę wody dla ochłody

Wafel przestraszył się przeszkody Choć wcześniej ją przeskoczył

Trochę potrenuje i przeskoczy całą Jak na razie Alison będzie mokra

A teraz trochę błędów najczęściej spotykanym było złe ustawienie się, tak jakby zamiast ustawić się do czynności w 1 kratce ustawiali się w 2 kratce.

Kąpiel Psotki:

było też tak jak Psotka chciała jeść to jadła poza miską

Wtapianie się w konia :/ ja rozumiem, że koń i jeździec muszą stać się jednością ale to lekka przesada

Denerwuje mnie brak czasu na wszystko Ale myślę że to przez to że sterujemy też zwierzakami eh Niech wymyślą mod na wydłużenie simowego czasu Ale i tak to najlepszy dodatek jeszcze tylko pór roku mi brakuje do szczęścia

Następnym razem dam chyba losy Newtonów , te zaległe A potem dam im zwierzaka a co

a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog http://justynamakeup.blogspot.com/

Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 22.10.2011 - 09:28
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem