View Single Post
stare 23.10.2011, 17:56   #108
Juhas

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3: Zwierzaki - Wrażenia z gry

Pograłem dziś dłużej awięc mogę się podzielić z Wami moją opinią.
Miasto mi się podoba i to bardzo. Jak wczoraj będąc w grze piętnaście minut widziałem jednorożca tak dziś przez trzy godziny go nigdzie nie było. Mam rodzinkę z Simem, beaglem i koniem fryzyjskim. Mieszkam przy patwiskach na które konik często uczęszcza Nie wiem jak u Was ale u mnie centrum społecznościowym stał się pobrany sklep zoologiczny Sam sklep choć dużo do gry nie wnosi podoba mi się. Zawsze jakoś urealnia grę, a skoro mam EL to czemu miałbym go nie mieć? Wykupiłem w nim zwierzęta by terraria nie stały puste. Ale u mnie rodziny są bezlitosne! Od kilku dni w tym sklepie włuczą się małe dwa szczeniaczki sąsiadów. A ja tam jeżdżę i je karmię.
Cmentarz im ładnie wyszedł. Zbudowałem opuszczoną farmę nie wiem po co ale pasuje jak na równiny AP. Zapomniałem powiedzieć że mam również żako- Piórka , świnkę Benka i ryjówkę Nosalka Co do innych jeżdżących konno. Dziś u mnie w mieście jechał na koniu policjant. Czyżby kanadyjska konna?
Najbardziej mi się nie podoba obecność dzikich koni w mieście. Ja sobie przebywam z psem w parku a tu nagle z trzy takie dzikusy przebiegają przez ten park Ale ogólnie mam miłe wrażenia z gry Wciąga skubana jak nie wiem co