Napisał anie_1981
U mnie gra nadal strasznie się tnie w AP, w pozostałych miastach jest znośnie, bo poprawiłam je fix'ami z mts. Tylko do miast do instalacji nie mam poprawek, czyli Riverview, Barnacle Bay i tego trzeciego, nie pamiętam nazwy. Z bugów takich typowych, to na razie niczego poważnego nie zauważyłam. Chłopak nie poszedł na studniówkę, zapomniałam o niej a gra nie przypomniała. Wysłałam go na konną przejażdżkę i po powrocie zajarzyłam, że jest koło 19, a on nie pojechał na studniówkę... Nic straconego. Denerwują mnie nawet te studniówki.
Off-top:
Co do moich problemów z RAM'em, to oddałam kości do sklepu. Facet je przyjął bez problemów. Jest mi przykro, ale nie dało się nic zrobić. Nie znam się na ustawieniach w BIOS, może coś by się jeszcze dało poprawić, ale facetowi w sklepie wyraźnie nie chciało się grzebać. Co do kości, to facet musiał je zamawiać i kazał przeczytać z moich jaki to typ i miałam teoretycznie identyczne te kości, jeśli chodzi o parametry. Jednak nowe były nieco szersze, więc to już inna seria. No ale tak to firma, model i inne parametry były takie same. Podobno moja pł. główna już taka jest problemowa, w necie wyczytałam. To ASUS M3N-H\HDMI. A kostki (wszystkie) to byłyKINGSTON KVR800 D2N6K2 wszystkie miały 2GB, łącznie mogłam mieć 8 GB, ale moja pł. główna miała inne plany.
|