Cytat:
Napisał rudzielec
Kochana, domek jest niezły!
|
Dziękuję
Cytat:
Napisał rudzielec
Szkoda, że nie zrobiłaś jakiegokolwiek ogródka, lubię oglądać trawkę za domem 
|
Cytat:
Napisał aniołek
Bardzo ładny projekt, aż nie chce się go "psuć" wytykaniem drobnych niedociągnięć jak chociażby wspomnianym przez Ciebie brakiem ogrodu. 
|
Chciałam zrobić ogródek...była nawet altanka, ale stwierdziłam, że nie za bardzo pasuję więc ją wyburzyłam.
Cytat:
Napisał rudzielec
Ogólnie mówiąc, daję dychę, mam nadzieję, że jeszcze nam coś swojego tutaj pokażesz 
|
Tak pokaże

mam już zbudowany następny domek. Jest ładniejszy (jak dla mnie) i w trochę innym stylu. Nie wiem jak go określić bo wnętrze ma lekko nowoczesne, ale z wierzchu wygląda eee wiejsko (?)

Tam też będziesz miała swój ogródek
Cytat:
Napisał aniołek
Najmniej przypadła mi do gustu sypialnia. Wydaje się być pomieszczeniem trochę bez pomysłu, mało przytulnym i nieciekawie umeblowanym.
|
Cytat:
Napisał Meryam
Sypialnia jest bardzo nieciekawa.
|
Widzę, że nie za bardzo przypadła Wam do gustu ;/ Z początku miała być na poddaszu, ale zrezygnowałam z dachu więc wyszła trochę za duża i nie wiedziałam czym ją zapełnić.
Cytat:
Napisał Meryam
tylko musisz bardziej zastanowić się nad tym, czy chcesz zimny, czy ciepły modern, bo tu połączyłaś to i wyszło trochę dziwnie xD
|
Nie zwróciłam nawet uwagi na to, że połączyłam dwa style

Wydawało mi się, że jest ok, ale dziękuję. Zapamiętam na przyszłość i postaram się bardziej na to uważać.
Cytat:
Napisał Gio
Chociaż ostatnio zbrzydły mi się już moderny, to w tym byłbym gotów zamieszkać nawet od zaraz! 
|
Właśnie bałam się, że wielu osobom się nie spodoba, bo już wcześniej widziałam parę komentarzy przy innych pracach, że modern się znudził, dlatego cieszę się, że się podoba
Cytat:
Napisał Gio
niebanalna bryła i rozmieszczenie pomieszczeń
|
Zawsze staram się robić ekstremalny kształt bryły
Dziękuję wszystkim za wysoką ocenę