Temat: By Silver
View Single Post
stare 26.10.2011, 14:40   #6
Silver

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: By Silver

Cytat:
Napisał rudzielec Zobacz post
Kochana, domek jest niezły!
Dziękuję
Cytat:
Szkoda, że nie zrobiłaś jakiegokolwiek ogródka, lubię oglądać trawkę za domem
Cytat:
Napisał aniołek Zobacz post
Bardzo ładny projekt, aż nie chce się go "psuć" wytykaniem drobnych niedociągnięć jak chociażby wspomnianym przez Ciebie brakiem ogrodu.
Chciałam zrobić ogródek...była nawet altanka, ale stwierdziłam, że nie za bardzo pasuję więc ją wyburzyłam.

Cytat:
Ogólnie mówiąc, daję dychę, mam nadzieję, że jeszcze nam coś swojego tutaj pokażesz
Tak pokaże mam już zbudowany następny domek. Jest ładniejszy (jak dla mnie) i w trochę innym stylu. Nie wiem jak go określić bo wnętrze ma lekko nowoczesne, ale z wierzchu wygląda eee wiejsko (?) Tam też będziesz miała swój ogródek

Cytat:
Napisał aniołek Zobacz post
Najmniej przypadła mi do gustu sypialnia. Wydaje się być pomieszczeniem trochę bez pomysłu, mało przytulnym i nieciekawie umeblowanym.
Cytat:
Napisał Meryam Zobacz post
Sypialnia jest bardzo nieciekawa.
Widzę, że nie za bardzo przypadła Wam do gustu ;/ Z początku miała być na poddaszu, ale zrezygnowałam z dachu więc wyszła trochę za duża i nie wiedziałam czym ją zapełnić.

Cytat:
Napisał Meryam Zobacz post
tylko musisz bardziej zastanowić się nad tym, czy chcesz zimny, czy ciepły modern, bo tu połączyłaś to i wyszło trochę dziwnie xD
Nie zwróciłam nawet uwagi na to, że połączyłam dwa style Wydawało mi się, że jest ok, ale dziękuję. Zapamiętam na przyszłość i postaram się bardziej na to uważać.

Cytat:
Napisał Gio Zobacz post
Chociaż ostatnio zbrzydły mi się już moderny, to w tym byłbym gotów zamieszkać nawet od zaraz!
Właśnie bałam się, że wielu osobom się nie spodoba, bo już wcześniej widziałam parę komentarzy przy innych pracach, że modern się znudził, dlatego cieszę się, że się podoba

Cytat:
Napisał Gio Zobacz post
niebanalna bryła i rozmieszczenie pomieszczeń
Zawsze staram się robić ekstremalny kształt bryły

Dziękuję wszystkim za wysoką ocenę
Silver jest offline