Cytat:
Napisał Narutoman
Mi osobiście to nie przeszkadza, co prawda w Bridgeport połowa miasta to wampiry ale w innych miastach, na jakiś 30 simów jest jakieś 5 wampirów, nie rozumiem o co wszystkim chodzi 
|
To jest dobre pytanie. W dwójce lubiłam wampiry, a w trójce ich nie znoszę. Może przyczyną jest to, że gra wmusza nam te wampiry. W dwójce nie spotykało się ich od tak na ulicy w biały dzień i wampiryzm nie szerzył się jak grypa.
Ja gram czasami kilkoma rodzinami w jednym mieście i nie podoba mi się, że pod moją jakby nieobecność w ich domu, któremuś z moich simów zaczerwienią się oczy, skóra zblednie, zmieni mu się uzębienie, a na szyi pojawi się koślawy tatuaż

Do tego wampiry wydają dziwny dźwięk jak się szybko poruszają. Raz jak wampir przyniósł mojej simce dziecko pod opiekę i pojawił się ten dziwny dźwięk, to aż się wystraszyłam

Nie wiem jak innym, ale mi właśnie o to chodzi
nraas story progression jest dobry na to, żeby gra nie generowała nowych wampirów. Żeby odwampirzyć już zawampirzone simy dobry jest nrraas master controller. Najlepiej użyć obu jednocześnie, ale niestety razem zamulają grę, przynajmniej moją.