View Single Post
stare 29.10.2011, 08:44   #1181
Spectrum
Guest

Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

No to ja przedstawiam moją nową rodzinkę Poprzednią, którą wstawiałem w wakacje nadal mam, ale na razie nie będę nią grał
Rodzina STEWARD
Florence wprowadziła się do pięknego domu w Apaloosa Paints, małej i kameralnej mieścinie oddalonej od Sunset Valley gdzie dorastała o 300km
Zawsze marzyła o psie, więc zaadoptowała suczkę rasy Bernadyn o imieniu Baka i przygarnęła od jakiejś starszej babci młodą klacz o imieniu Marika

Dom

Florence

Baka

Klacz o imieniu Marika

Florence co dziennie rano jeździła konno, z czasem zaczęła to lubić, choć z natury była psiarzem
Zatrudniła się jako policjantka i miała nadzieje, że będzie mogła pełnić służbę w policji konnej

Po pracy Florence wraz z Baką często wychodziły do parku nie opodal domu. Obie miały chęć nawiązania znajomości z ciekawymi osobowościami miasta do którego się przeniosły

Tutaj ze swoją przyszłą przyjaciółką, której imienia jak zawsze nie pamiętam ;D

Baka bardzo chciała mieć potomstwo, podczas każdego spaceru do parku dokładnie rozglądała się za odpowiednim psem, który byłby godzien dać jej szczeniaki

No i wreszcie poznała odpowiedniego psa, który zresztą mieszkał na przeciwko

C.D.N
Ps Mam nadzieję, że nie zanudziłem was
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.