View Single Post
stare 29.10.2011, 09:05   #1182
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Na chwilę zostawiam rodziny w AP i SV, i idę do Bridgeport, do rodziny Bling, odłamu rodziny Bard. Od bardzo dawna niczego o nich nie pisałam, więc podaję linka do mojego ostatniego posta z ich zdjęciami KLIK. W Bridgeport to tak nie za bardzo jest możliwość posiadania koni, no a na pewno nie w tej klitce Blingów, dlatego na razie mają tylko psa, papugę i rybki. Rodzina składa się z Freda i Ginger, oraz ich dzieci, Daniela i Martyny... To ta najmłodsza. Od niedawna jest z nimi szczeniak, kundelek o imieniu Szprotka... Dziewczynka

Daniel ze Szprotką... Ciekawe jak będzie wyglądała, gdy dorośnie. Jak na razie to ja nawet nie wiem czy to będzie mały, czy duży pies.

Szprotka przy misce...

Ginger przytula maleństwo. To właśnie Ginger pojechała do sąsiadów po szczeniaka... Pomyślała, że dobrze to zrobi dzieciom.

-Czy naprawdę nie mieli mojego rozmiaru zabawki?!

Śpiące zwierzątko. Jest słodka.

Oglądamy telewizję. Oczywiście najpierw obszczekaliśmy TV solidnie!

Fred i Ginger zostawili dzieci i psa ze służącą i poszli do jakiegoś klubu, nie wiem który to konkretnie. Oczywiście pustki jak zawsze.

Wracając ze szkoły, Daniel zastanawiał się po co w Bridgeport stadnina, skoro nie ma tu żadnego konia?!

Ale jest piesek! I to taki malutki i puchaty. Szkoda, że zapewne wyrośnie na jakiegoś brzydala...

Martyna trochę podrosła. Nosi teraz większe pieluchy.

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 29.10.2011 - 09:31
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem