View Single Post
stare 29.10.2011, 14:10   #1186
Justyna0307

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

anie_1981 dziadkowie to umieją zaszaleć hi hi ojej bliźniaki biedna Susan taki brzuch nosić

Rodzina Newton

poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik

Po śmierci Eltona Amanda pocieszała się jedzeniem. (a tak serio to nie wiem co z nią było tyła, a ćwiczyła ciągle:/) No i wyglądała tak:

Zrobiła sobie szybki zabieg odsysania tłuszczu i oto chudzinka, trochę za chuda no ale jej się podobało

W ubraniu dziennym patyczak

Przeglądając się u stylisty stwierdziła, że podoba się sobie i już nic nie będzie zmieniać

Za to biedny Conor (mąż Amandy) musiał ćwiczyć , we wojsku potrzebują silnych mężczyzn

Conor widział, że coś Amandę trapi:
C: "Kochanie co ci jest, jesteś blada"

C: "Chodzi o śmierć twojego ojca? Może powinnaś w końcu odwiedzić jego grób, mogę pójść z Tobą"

A: "Martwię się o mamę, biedna strasznie to przeżywa ale nie chce nikomu się wypłakać"
C: "Nie martw się pomożemy jej"

A żeby pocieszyć Amandę popatrzeli w gwiazdy

I całowali Amanda cieszyła się że ma oparcie w mężu.

Conor musiał wcześnie rano uciekać do pracy. Ale nieźle wyglądał w mundurze

Ah zawsze coś się psuje, gdy chłopa w domu nie ma

I znów szara codzienność, mycie zębów, malowanie i próba przetrwania dnia...

Amanda jednak postanowiła odwiedzić ich plażę (Newtoni mają kilka lokali i plażę na własność ) Tam spotkała wujka Dylana (brata Shine, syna Nadii i Kai'a, męża Krissy, ojca Katheriny i Lyndy)

Dylan pyta o Shine jak się trzyma po śmierci męża. Oczywiście Amanda opowiedziała wujkowi że Shine radzi sobie nie najlepiej.

Jako że cała rodzina się zwaliła na plażę to Amanda upiekła hot dogi

Conor odpręża się wędkując Jak dobrze, że w Bridgepoint jest jezioro czy co to tam jest

Amanda je z kuzynką Katheriną (córką Dylana i Krissy) hot dogi

Przyszła też Krissy (żona Dylana, matka Katheriny i Lyndy), mały Nathan (urósł syn Lucasa i Any, bratanek Amandy, brat Cleo), Cleo (siostra Nathana, córka Lucasa i Any) oraz Katherina (córka Dylana i Krissy). Miasto to prawie cała rodzina

Conor wziął Amandę na naukę wędkowania

Shine po pracy przyszła do dzieci na plażę. Spotkała brata (Dylana). Dylan pytał o samopoczucie ale Shine upierała się że jest ok

Amanda napiekła za mało hot dogów więc Shine trochę dorobiła

Amanda łowi wodorosty Conor miał polewkę z niej i cały czas jej dokuczał do czasu...

Ha ha Amanda nie mogła się powstrzymać ze śmiechu Conor złowił wodorosty Pobiegła powiedzieć mamie

HA Złowił rybę płoteczka

I skarb! Gitarę

a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog http://justynamakeup.blogspot.com/

Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 29.10.2011 - 14:59
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem