View Single Post
stare 29.10.2011, 16:17   #243
Łezka

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Witam! Po zainstalowaniu TS3 Zwierzaki powróciłem do swojej pierwszej simowej rodziny, w której jest 7 Simów i podczas gry Simka Stella, gdy wybrała się do sklepu zoologicznego zauważyła przed Nim dzikiego konia. Nie ukrywam, iż dziki koń bardzo mi się spodobał, więc zacząłem interakcje - ciężko było zdobyć jego przyjaźń, a raczej jej, bo w kontaktach pisało Dziki koń - przyjaciółka. Tu się zaczynają schody... Po zaprzyjaźnieniu się z dziką klaczą pojawiła się opcja adopcji, ale wyświetliła się także informacja - masz za mało punktów jeździectwa. Jako, że nikt w rodzinie nie posiadał takowych umiejętności, kazałem Stelli korzystać z podręczników jeździectwa, gdyż przy dodaniu konia do rodziny i uczeniu się jeździectwa poprzez jazdę i ćwiczenia - brakłoby mi miejsca na dzikiego konia... Tak więc Stella uczyła się i uczyła... 5 poziom nie mogę adoptować dzikiej klaczy, 7 poziom nie mogę adoptować dzikiej klaczy - nie wiem sam ile potrzeba punktów jeździectwa, ale zaczynam się już niecierpliwić. Czy to jakiś błąd? Zaadoptował ktoś z Was dzikiego konia? Jak to wyglądało? Ile potrzeba pkt. jeździectwa? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję. D_S