Temat: kiwanda nerds
View Single Post
stare 31.10.2011, 10:29   #66
Kestrel

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: kiwanda nerds

Hm..
Obie simki mi się nie podobają. Być może dlatego, że obie przypominają mi simki ze skrzyni, które generalnie urodą nie grzeszą.
Clementine ma nieładne oczy, a do tego osobiście nie jestem fanką piegów. Ma zbyt pociągły podbródek i zbyt strzałkowaty nos. Tęczówki oczu są zdecydowanie za duże. Dolna warga ust jest zbyt pociągła i zbyt wąska w stosunku do górnej.
Peonie ma anemię..? Jest stanowczo za blada. Nie wygląda to zdrowo. Do tego ma dziwaczny fioletowy cień pod oczami, który sprawia wrażenie, że patrzę na chorą osobę.
Odcień jej włosów również mi się nie podoba, jest nienaturalny. Blond musi mieć odpowiedni odcień żeby nie wyglądał tandetnie. Kolejny mankament to usta. Mają fatalny kształt, dolna warga, podobnie jak w przypadku Clementine, jest za wąska i zbyt pociągła w stosunku do górnej. Stroje obu nie podobają mi się.
Co do prezentacji - myslę, że powinieneś popracować nad wystrojem wnętrz jeśli robisz w nich zdjęcia, te nie wyglądają zbyt ciekawie. Zdjęcia z prezentacji Peonie są straszne, zlewa się ona kompletnie z kwiaciastą trawą, a wzór jej sukienki gryzie się z nią.
Kestrel jest offline