Cytat:
Napisał Kacper7991
Możecie mnie obrażać ile wlezie mnie to nie rusza tylko świadczy to o waszym poziomie. I przestańcie z tymi transwestytami bo za mało żyjecie żeby ich zobaczyć a co do simki to jest moim zdaniem kobieca a nawet bardzo kobieca pomimo tego że jest chuda i umięśniona. Kobiety o takich rysach widziałem wiele razy bo ja uważnie przyglądam się ludziom bo maluję obrazy. Miałem również kilka galerii w Polsce.
|
Po pierwsze nikt cie nie obraża, a po drugie sugerowałabym nabranie sporego dystansu do własnej osoby oraz do własnych simów, które są jedynie pikselowymi tworami.
Wydaje mi się, że nie powinieneś wypowiadać się na temat co i kogo kto widział i czy "za mało żyje" ("za mało żyć"? Coś tu chyba stylistyka kuleje

) aby coś widzieć, bo zwyczajnie nie masz pojęcia co kto widział i co kto z tutaj piszących wie na temat transwestytów. Simka jest kompletnie antykobieca i skoro wszyscy tak mówią, to znaczy, że prawdopodobnie coś w tym jest, a ty zamiast dziecinnie się obrażać powinieneś przyjąć krytykę.
Zamiast wymądrzać się na temat galerii i malowania obrazów, popracuj lepiej nad stylistyką własnych wypowiedzi, skoro już wyskakujesz z tego typu ripostami

(btw, co ma piernik do wiatraka i temat galerii do tematu wyglądu simki

)