Może to być komputer lub Ratusz, to zdaje się nie działa z nowymi Ratuszami, które są połączone z innymi obiektami (Policja\Wojsko). Klikasz na NRaas\MasterController\Sim\Pierwsze "Opcje Zaawansowane"\Reset Sim\Wybierasz "Miejskie Rodziny" i zaznaczasz każdą, poza własną... W okienku z ludźmi klikasz na "Wszystko" i akceptujesz "V"... Wtedy resetują się wszyscy, poza Twoimi ludźmi. A jak się wszyscy mają resetować (całe miasto, łącznie z Twoimi ludźmi), to po prostu nie wybierasz kategorii ludzi, tylko klikasz "V" i potem w liście klikasz na "Wszystko"...
A ja grę przechwaliłam... Już mam szczerze dosyć tej sinusoidy!

Wczoraj rano tak się cieszyłam, że sobie przyspieszyłam grę w Appaloosa Plains... A potem się okazało, że gra owszem, chodzi znacznie szybciej, ale wyłącza się co 10-20 minut. No szału zaraz dostanę... Ściągnęłam wczoraj takie pianino, jak w saloonach, piękne. I jeszcze budę dla psa. Wątpię, żeby problem tkwił w budzie, ale pianino było chyba jednak trefne. Może dlatego, że mam też dwa inne fortepiany i one się jakoś kłóciły, nie mam pojęcia. Pianino ma 3 miejsca na obiekty. Gdy ustawiłam obiekty i załadowałam potem grę, to obiektów na pianinie nie było, a gra wyłączyła się po 2-3 minutach. Po pozbyciu się pianina wytrzym7je 10-20 minut. Nie wiem, czy jeszcze coś mam złego, czy dom już został tym pianinem trwale uszkodzony. Boję się grać na innych zapisach, bo nie chcę ich zepsuć, jeśli mam jeszcze coś wadliwego. Na dodatek ściągnęłam jeszcze trochę mebli z TSR i ubrań też. I weź tu wyczaj co Ci grę psuje...

Muszę rozpocząć gruntowne testy....