04.11.2011, 19:59
|
|
Reputacja: 10
|
Odp: Opowiadamy jak sobie gramy
Hejka ! Mam czwartego członka rodziny. Jaki ? Zobaczycie ! Zaczynam,nie będę zanudzała.
Paluszki mnie po swędziały i "posprzątałam" w pliku "Saved Sims". I przez przypadek skasował się skin,na który miała moja simka. Na fotce ma Maxisową skórkę,chociaż wygląda ładnie
Koło domu mojej rodziny stał samochód "Mroźne Sny". Julia kupiła sobie loda w kształcie króliczka lodówkowego. Gdy się delektowała lodem ...
Ania i Bartek bawili się w Bara-Bara
Julia po zjedzeniu loda poszła zrzucić sianka dla koni,bo zamówiła dużą belę siana.
Ania poczuła zapach marchewek,wiedziała,że to od Julii. Julia widząc wzrok Ani dała jej marchewkę
Julia zamknęła konie w boksach,i się zastanawiała niespodziewanym brzuszkiem Ani.
Pamiętacie teleskop,gdzie Julia podglądała sąsiadów ? Sprzedała go i kupiła ładny regał na książki.
Od razu zaczęła czytać na łóżku ulubioną książkę o koniach.
Po lekturze nie chciało jej się spać,więc się zadrzemała. Gdy się obudziła,zrobiła wielkie oczy i poszła pod kołderkę.
Gdy wstała umyła się i rozmyślała nad niespodziewanym brzuszkiem Ani.
Wypuściła konie, i zaczęła od pielęgnacji Ani. Podłożyła ucho na brzuch Ani i okazało się,że Ania w ciąży ! Julia była zdziwiona i szczęśliwa !
Kiedy Julia ją "umyła" Ania miała chęć pobawić się piłeczką
Mijały dni,a Ani brzuszek rósł. Pewnego dnia udali się do parki dla koni (stworzony prze ze mnie ) By spędzić miło czas...
Bartek i Julia jak najszybciej musieli się udać do domu z Anią,ponieważ zaczęła rodzić !
I narodziła się Jagoda,czwarty członek mojej familii ! Powiem jedno : Cała Mama !
Okej,koniec fotek. Dałam aż 15 zdjęć i jeszcze jedno dla was
+ Fotka : Zostaw mnie albo dostaniesz z marchewki !
|
|
|